alex pelici cere suportul sibienilor - ’’aveți încredere și răbdare cu noi’’

Antrenorul lui FC Hermannstadt a vorbit marți despre transferurile făcute la echipă și despre viitorul sezon din liga 1. Pelici crede că este un handicap faptul că echipa nu o să joace la Sibiu primele 3-4 meciuri de pe teren propriu.

Antrenorul principal al echipei sibiene, Alexandru Pelici, a vorbit despre perioada de pregătire din această vară, precum și de cantonamentul din Slovenia. Tehnicianul s-a declarat mulțumit de condițiile avute la Terme Zrece. Totodată, Pelici a făcut un apel la adresa suporterilor de a fi alături și pe viitor alături de echipă.
CITEȘTE ȘI: Lucrările de la stadionul ”Municipal” – Explicații pentru întârzierile apărute
„Am început pregătirile după o vacanță foarte scurtă, astfel că jucătorii nu au avut foarte mult timp la dispoziție să piardă din pregătirea fizică acumulată de-a lungul anului, un lucru care ne-a avantajat în desfășurarea ulterioară pregătirii. Am avut condiții foarte bune de pregătire în cantonamentul din Slovenia, am întâlnit adversari puternici, lucru care a însemnat foarte mult pentru noi. În paralel, am lucrat la integrarea celor nou-veniți. Apoi, am lucrat la partea fizică și, nu în ultimul rând, la partea tehnico-tactică. Important e că suntem cu toții sănătoși, suntem în grafic. Mai avem o săptămână și jumătate până la debutul noului campionat, unul „de foc” pentru noi, pentru că suntem o echipă nou-promovată și ne dorim foarte mult să continuăm cu imaginea pe care am lăsat-o la sfârșitul campionatului trecut. Ne dorim să ne ridicăm la nivelul Ligii 1, la nivelul adversarilor pe care urmează să-i întâlnim. Este cu totul altceva și datorită acestui lucru vreau să fac un apel la suporterii noștri, să aibă încredere în noi, să aibă răbdare cu noi, pentru că se poate ca datele să nu mai fie aceleași ca cele de anul trecut, în sensul că nu vom mai defila, la fel cum am făcut-o în Liga 2”, a declarat Pelici.

Ultima oră

Comentariul meu