foto - femeie din sibiu grav rănită la arad. a fost luată cu elicopterul smurd

O femeie de 43 de ani ce era pasageră într-o mașină condusă de un bărbat de 40 de ani din Sibiu, a ajuns la spital în stare gravă după ce autoturismul în care se afla, a fost lovit de o remorcă.

Un elicopter SMURD a fost solicitat, luni, pentru a prelua o femeie de 43 de ani, rănită grav în urma unui accident rutier care a avut loc pe un drum din județul Arad, în care au fost implicate un camion și o mașină, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Accidentul rutier a avut loc, luni, pe DN 79A, la intrarea în localitatea Pleșcuța dinspre Avram Iancu, în județul Arad, fiind implicate un autocamion și o mașină.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Arad, vinovat de producerea accidentului este un tânăr de 28 de ani, din județul Bihor, care conducea o autoutilitară cu semiremorcă pe drumul județean, dinspre Pleșcuța spre localitatea Vârfurile.
“Într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta nu a adaptat viteza la condițiile de drum, astfel că semiremorca a derapat și a intrat în coliziune cu o mașină care circula regulamentar pe sensul opus de mers, condusă de un bărbat de 40 de ani, din Sibiu. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea gravă a unei femei de 43 de ani, pasageră în mașină, și rănirea ușoară a șoferului autoturismului”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga.
La locul producerii accidentului s-au deplasat mai multe ambulanțe, fiind solicitată și intervenția elicopterului SMURD, care a preluat femeia rănită grav, pe care a transportat-o la Spitalul Județean Arad. De asemenea, și șoferul mașinii a fost transportat la spital cu o ambulanță SMURD. Polițiștii arădeni au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Foto: aradon.ro

Ultima oră

Comentariul meu