video - foto autobuz răsturnat pe autostradă la sibiu. peste 30 de răniți

Un autobuz în care se aflau aproximativ 30 de persoane s-a răsturnat luni dimineață pe A1 în apropiere de Sibiu către Sebeș.

UPDATE 4
Cei 33 de pasageri sunt toți angajați la fabrica Marquardt din Zona Industrială Vest a Sibiului. Cursa de tip convenție este una care se făcea pe traseul Metiș (Mihaileni) – Sibiu. Mai multe detalii AICI!
CITEȘTE ȘI: Autobuzul răsturnat pe autostradă la Sibiu – Cursa mergea la Marquardt
UPDATE 3
Una dintre vicitime este în stare gravă. Medicii au dat primele declarații legate de stare de sănătate a tuturor celor răniți. VEZI AICI ce spun cei de la spital!
CITEȘTE ȘI: Accidentul de autocar de la Sibiu – În ce stare sunt cei peste 30 de răniți

UPDATE 2
Victimele vor fi transportate la spitalele din municipiul Sibiu, care au fost anunțate: 26 de persoane la spitalul județean, 6 persoane la Spitalul Militar. Au fost 33 de persoane în autobuz.video - foto autobuz răsturnat pe autostradă la sibiu. peste 30 de răniți

UPDATE 1
Pe breteaua de coborâre spre aeroport, șoferul unui autobuz care efectua o cursă regulata pentru o societate din zona industrială Vest, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu glisiera din partea stangă, răsturnandu-se în afara părtii carosabile.video - foto autobuz răsturnat pe autostradă la sibiu. peste 30 de răniți Mai multe persoane primesc îngrijiri la fața locului. Trafic ingreunat.

YouTube video

Știrea inițială
Autobuzul s-a răsturnat pe breteaua de ieșire de pe autostrada Sibiu – Sebeș în apropiere de ieșirea spre Ocna Sibiului. La fața locului sunt mai multe echipaje de la ISU și SMURD.video - foto autobuz răsturnat pe autostradă la sibiu. peste 30 de răniți Se pare că în autocar se aflau aproximativ 30 de pasageri. „ISU Sibiu a intervenit la un accident rutier, produs pe autostrada A1, cu mai multe victime. La fața locului s-au deplasat de urgență 5 ambulante Smurd și 3 SAJ, dsr și o autospecială de descarcerare”, spun cei de la ISU Sibiu.

YouTube video

Mai multe persoane sunt ușor rănite. Foto: Info Trafic jud. Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu