Mega weekend la Sibiu - Evenimente și petreceri de top în oraș

Din nou finalul de săptămână se anunță a fi unul ploios. Dar, la fel ca în alte dăți, Sibiul nu dezamăgește, pentru că evenimente sunt din plin și compensează lipsa soarelui. Așa că nu vă rămâne decât să vă decideți la care participați.

Petrecăreții vor începe bine finalul de săptămână și, unde altundeva dacă nu la Cotton Pub by Night. Vineri seară ești invitat să participi la cea mai mare petrecere care are loc în cluburile sibiene în acest weekend. Cotton Pub te cheamă la ZU Party, cu Adi Mihăilă – ’’The Hit Man’’ și Lucian Bărbulescu.

Mega weekend la Sibiu - Evenimente și petreceri de top în oraș

Sâmbătă la platane e DJ Kiki Barnu.

Nu e de ratat un așa weekend, așa că sunați repede la 0752268866 și faceți o rezervare. Intrarea costă 10 lei de persoană vineri seară, iar sâmbătă este liberă.

Duminică poate fi o zi dedicată salvării unei vieți de copil. La SIBIO, în Piața Mică, are loc un eveniment caritabil prin care Fundația Polisano adună fonduri pentru a suporta cheltuielile operațiilor copiilor cu malformații cardiace. Așa că între orele 10 și 19 treceți pe acolo, cumpărați ceva și dați o șansă. Detalii despre eveniment, aici.

Obor Fest este unul din evenimentele care are loc pe tot parcursul acestui week-end. Vor fi concerte, distracție, jocuri pentru copii, tarabe cu de toate. Așa că treceți pe la Piața Obor și petreceți! Detalii despre eveniment aici.

Seria de concerte ”Vinerea Verde„ de la Biserica Evanghelică începe în această săptămână. De la ora 12:15, în fiecare vineri, până la sfârșitul lunii august, vor avea loc concerte cu o alternanţă de sunete între baroc şi muzică tradiţională, muzică nordică pentru oboi şi canto, muzică de cameră în diverse combinaţii şi, nu în ultimul rând, un salut muzical din oraşele noastre partenere Luxemburg şi Landshut.

Sâmbătă este Ziua mondială a ciocolatei. Așa că este un moment numai bun ca la Shopping City să se organizeze degustări și ateliere dulci pentru copii. Programul complet aici.

Mega weekend la Sibiu - Evenimente și petreceri de top în oraș

Piața Mică se transformă în acest week-end într-o plajă veritabilă. Dar, nu veți putea sta la soare aici, pentru că pe nisip se va desfășura competiția de volei Sibiu Sands. Exact cine cu cine joacă și ce se întâmplă acolo aflați de aici.

Turul ciclist al Sibiului este un alt eveniment sportiv care va ține în priză pasionații, în acest week-end. Îi va pune în dificultate pe ceilalți participanți la trafic pentru că vor fi impuse mai multe restricții în zonele de concurs. Aici le găsiți detaliat.

Mega weekend la Sibiu - Evenimente și petreceri de top în oraș

Festival-concurs de Interpretare pianistică și Compoziție ”Carl Filtsch”, ediția a XXIII-a a început din data de 3 iulie, dar continuă până duminică. Are loc la Sala Thalia, iar intrarea este liberă. Așa că dacă vreți să ascultați acorduri fine, puteți participa la festival.

Metamorfoze” după Ovidiu este piesa de teatru ce se va juca vineri seara, la Fabrica de cultură. Spectacolul începe la ora 21:30 și durează o oră și 40 de minute. Prețul unui bilet este de 20 și 30 de lei.

Tot la Fabrica de cultură, dar sâmbătă de la ora 19 începe spectacolul ”Îmi place cum miroși!”, o comedie spumoasa în trei acte dupa un text de Neil Simon, unul dintre cei mai apreciati dramaturgi si scenaristi americani. Durează o oră și 30 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Evenimentele de week-end se încheie duminică de la ora 19, când începe piesa ”Bărbate, treci la fapte!”, ce se va juca la Fabrica de cultură. Durează o oră jumătate, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Ultima oră

Comentariul meu