ucigașul tânărului lovit pe trecerea de pietoni prins cu minciuna – revine lukacs după gratii?

Magistrații care instrumentează cazul tânărului ce în august 2017 a spulberat cu mașina un alt tânăr pe o trecere de pietoni din Mediaș, vor rediscuta la finele lunii o posibilă reîncarcerare a ucigașului. Acesta era în arest la domiciliu și putea să meargă și la un loc de muncă opt ore pe zi.

În luna martie Mihai Lukacs a reușit să convingă judecătorii după nenumărate încercări, că poate să fie scape temporat de arestul la domiciliu. Avocații acestuia au apelat la două trucuri des uzitate și în alte cauze la noi în țară. Mai exact i s-a permis lui Mihai Lukacs să meargă la locul de muncă, respectiv la garajul din spatele blocului, în zilele de luni – vineri ale fiecărei săptămâni, între 8.00 și 16.00. Acesta era însă obligat să se întoarcă imediat la domiciliu. I s-a permis chiar să meargă și la dentist odată pe săptămână.
În 3 iulie însă judecătorii au administrat noi probe prin care practic se dovedește că Mihai Lukacs nu a mers deloc să lucreze. L-a dosar s-au depus dovezi prin care se arată că șoferul ucigaș nu a prestat o activitate concretă, nu a respectat nici programul de lucru la garajul unde acesta a solicitat să fie lăsat să muncească și acel garaj nici nu ar fi aparținând societății la care acesta a spus că lucrează.ucigașul tânărului lovit pe trecerea de pietoni prins cu minciuna – revine lukacs după gratii?VEZI ȘI: Dosar penal pentru o tânără implicată în cursa ilegală de mașini în urma căruia a murit un tânăr
În aceste condiții pe 26 iulie, se discută revocarea măsurii de arest la domiciliul, iar Mihai Lukacs are șanse mari să revină după gratii, în arest preventiv.
” Termen la 26 iulie 2018, ora 12:30 pentru când se va cita martora Dudaş Maria încuviinţată părţilor civile. La acest termen se va pune în discuţie din nou măsura preventivă a arestului la domiciliu a inculpatului în contextul administrării probelor dispuse la acest termen privind prestarea unei activităţi concrete la locul de muncă de către inculpat, a programului de lucru în incinta spaţiului garaj unde a solicitat inculpatul, se vor dispune verificări asupra contractului individual de muncă al inculpatului dacă acesta este activ în evidenţele REVISAL, dovada proprietăţii spaţiului unde inculpatul îşi desfăşoară activitatea , iar dacă societatea nu este proprietarul spaţiului să fie depuse dovezi care justifică desfăşurarea activităţii societăţii în spaţiul respectiv”, se arată în soluția pe scurt publicată de Judecătoria Mediaș.ucigașul tânărului lovit pe trecerea de pietoni prins cu minciuna – revine lukacs după gratii?

VEZI AICI FOTO ȘI VIDEO DE LA TRAGICUL ACCIDENT
Lukacs a îngrozit întreaga comunitate medieșeană după ce sâmbătă 5 august 2017, cu aproximativ 15 minute înainte de miezul nopții a spulberat pur și simplu un pieton pe o trecere din Mediaș. Acesta avea o viteză halucinantă, corpul victimei fiind proiectat la o distanță de 65 de metri de trecerea de pietoni pe care acesta se angajase regulamentar în traversare.
VEZI ȘI: MANIA VITEZEI: Șoseaua Sibiului din Mediaș folosită noaptea la curse ilegale până a venit tragedia

Ultima oră

Comentariul meu