topul celor mai populare locații din sibiu pe instagram - clasamente surprinzătoare

În luna mai a acestui an, cei de la Getout Social au realizat, un infografic interesant referitor la cele mai populare și urmărite locații de pe Instagram din Sibiu. Cele mai urmărite locații sunt Hug The Mug, The Box și Cotton Pub.

Topurile sunt împărțite pe mai multe categorii, respectiv de la cele mai populare postări de pe Instagram din Sibiu, până la locațiile sibiene cu cele mai apreciate postări.

La capitolul celor mai populare locații de pe Instagram din Sibiu clasamentul primelor 3 clasate arată în felul următor: 1) Syndicat Gourmet, 2) Hug The Mug Coffee, 3) Sucre Atelier. Popularitatea semnifică rata de implicare (engagement) a utilizatorilor de pe Instagram.

Topul celor mai urmărite locații de pe Instagram din Sibiu este: 1) Hug The Mug Coffee, 2) The Box și 3) Cotton Pub. Aici se ia în considerare numărul de urmăritori de pe Instagram (așa numiții follow-eri).topul celor mai populare locații din sibiu pe instagram - clasamente surprinzătoare

Cele mai populare postări de pe Instagram din Sibiu aparțin, în ordine, celor de la: 1) Syndicat Gourmet, 2) Café Wien și 3) Hug The Mug Coffee. Aici s-au luat în calcul interacțiunile pe fiecare postare.

La cele mai apreciate postări de pe Instagram (ultimele 12 ale fiecărui participant) avem următoarea situație: 1) Hug The Mug Coffee, 2) Sucre Atelier, 3) La Turn.

Dintre locațiile sibiene care nu posedă un cont de Instagram remarcăm prezența celor de la Benjamin Steakhouse, Fusion Panoramic Restaurant sau Crama Sibiană.

Platforma socială online Instagram este importantă pentru firme, companii, branduri datorită conținutului generat de clienți, cel care aduce mai multă încredere decât reclamele clasice, plătite. Companiile sibiene nu fac altceva decât să se alinieze și ele unui trend puternic la nivel mondial și european.

 

Ultima oră

Comentariul meu