a fost prins hoțul care a spart o casă pe mitropoliei
Foto Arhivă

Polițiștii sibieni au identificat și reținut un bărbat de 25 de ani care în urmă cu aproape două săptămâni a spart o locuință pe strada Mitropoliei și a furat peste 2.500 de lei.

La data de 4 iulie, polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au reținut un bărbat, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
În fapt, la data de 25 iunie, în jurul orei 18,00, persoana în cauză ar fi pătruns într-o locuință de pe strada Mitropoliei din mun. Sibiu, de unde ar fi sustras suma de 2.500 de lei.
La data de 4 iulie a.c., în urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii de investigații criminale au identificat și prins un bărbat în vârstă de 25 de ani, din localitatea Mag, jud. Sibiu, bănuit de săvârșirea faptei.
Bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu. foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu