spărgător de mașini prins la sibiu - tipul e din hunedoara
Foto Arhiva

Un bărbat din Hunedoara a crezut că vine la Sibiu și dă lovitura. A dat ce e drept două spargeri de mașini, dar până la urmă a fost prins de polițiști. Acum dă socoteală

În fapt, în zilele de 3, respectiv 16 mai, la Poliția Municipiului Sibiu au fost sesizate două furturi din autoturisme parcate pe strada Aron Pumnu, respectiv Calea Turnișorului, din mașini fiind sustrasă aparatură electronică.
Cu această ocazie au fost deschise două dosare penale având ca obiect infracțiunea de furt calificat, polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu desfășurând activități în vederea identificării și prinderii autorilor.
În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că cele două fapte au fost comise de același autor, iar la data de 3 iulie a.c., a fost identificat un hunedorean în vârstă de 29 de ani, bănuit că, la datele menționate, ar fi sustras bunuri din cele două autoturisme.
Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Călan, IPJ Hunedoara, bărbatul a fost identificat și prins pe raza municipiului Deva, județul Hunedoara, și a fost predat ulterior polițiștilor sibieni care l-au reținut 24 de ore pe bază de ordonanță.
Persoana în cauză urmează a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat.
Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

Ultima oră

Comentariul meu