eleva cu cea mai mare notă de la bac la ’’gheorghe lazăr’’ - ’’aspiram la un zece. sunt mulțumită’’
Raluca are examen de admitere la Facultatea de Drept din București pe 24 iulie. Foto: Corjescu Raluca - Facebook

Chiar dacă nu a obținut media generală zece și a fost aproape de această performanță, Raluca Corjescu e mulțumită de realizarea ei. Tânăra care a avut 9.91 și totodată cea mai mare medie de la Colegiul Național Gheorghe Lazăr, spune că vrea să urmeze acum Facultatea de Drept în Capitală.

Puțin supărată că nu a reușit să ia media generală zece, Raluca are totuși cea mai mare notă la Bac la cel mai bun colegiu al Sibiului.

VEZI ȘI: Eleva de zece la Bac a Sibiului – Denisa Frătean: ”Vreau să rămân în țară și să inspir copiii”

Tânăra spune că nu va face contestație pentru că știe unde a greșit și e puțin probabil să obțină o mărire de notă. ’’Nu o să fac contestație. Știu că am avut lucrare de 9.80 la matematică’’, spune Corjescu Raluca.

CITEȘTE ȘI: Topul liceelor după mediile de la BAC la Sibiu – Nici un picat la ’’Bruk’’. Goga are un zece
Totuși fata are un mic regret că nu a reușit să ia media generală zece. ’’Am lucrat destul de mult pentru Bacalaureat. Sinceră să fiu aspiram la un zece. Cu toții facem lucrul acesta până la urmă. Sunt mulțumită și recunoscătoare cu media aceasta, chiar dacă am așa un gust amar…’’, mărturisește Raluca.

CITEȘTE ȘI: Ele sunt elevele de nota zece la Bacalaureat 2018 în Sibiu – Provin de la Sibiu și Mediaș

CITEȘTE ȘI: Elevă de zece la Bac în Sibiu – Teodora e mândria Mediașului: ”Am învățat constant”

Vacanță mai târziu. Acum e admiterea
Pentru ea încă nu este vacanță și nu poate să sărbătorească prea mult performanța actuală. S-a decis și la ce facultate merge. A ales una din Capitală. ’’O să merg la Drept la București. Am o admitere grea acolo. M-am concentrat destul de mult pentru asta. Sâmbătă plec la București să mă pregătesc mai departe pentru admitere. După aceea e cu adevărat vacanța’’, a mai spus tânăra pentru Ora de Sibiu.

VEDEȚI AICI REZULTATELE COMPLETE LA BACALAUREAT 2018 ÎN JUDEȚUL SIBIU

După 24 iulie, Raluca merge într-o vacanță mult dorită și meritată.

Ultima oră

Comentariul meu