cea mai dulce zi din an, sărbătorită de copii la shopping city sibiu

Aniversare cu aromă dulce la Shopping City Sibiu, unde cel mai important invitat al zilei de sâmbătă va fi… ciocolata. Pe 7 iulie este sărbătorită Ziua Mondială a Ciocolatei și ce ocazie mai bună pentru o sesiune prelungită de degustare a deliciosului desert?

Originare încă din vremea aztecilor, boabele arborelui de cacao nu au fost denumite fără motiv „hrana zeilor”. Dar numele pe care îl știm cu toții a apărut, pentru prima dată, abia în 1604, în Anglia. Iar de atunci și până acum, ciocolata a devenit ingredient indispensabil în mâncare, deserturi și chiar cosmetice.
Așa că, în această sâmbătă, vizitatorii Shopping City Sibiu vor descoperi aroma inconfundabilă a nenumăratelor sortimente, forme și dimensiuni ale ciocolatei. În special copiii, care, timp de 4 ore, vor avea parte de un atelier delicios, în cadrul căruia se vor juca și se vor distra creând mici coșulețe în formă de floricică, pe care le vor umple, evident, cu multă ciocolată. Coșulețele vor fi realizate din pahare de hârtie, pe care micuții le vor decupa, colora și decora cu năsturei, mărgele, pene, sclipici, panglici și microporos decorativ.cea mai dulce zi din an, sărbătorită de copii la shopping city sibiu
Distracția celor mici va avea loc în intervalul orar 11:00-14:00, în zona Flanco din galeria Carrefour, iar accesul este liber pentru toți copiii.

Ultima oră

Comentariul meu