începe obor fest 2018 - cel mai mare parc de distractii din transilvania e la sibiu

Patru zile, zece artisti, douazeci si cinci de “tiribombe”, 20.000 de mp și peste 50.000 de oameni. Asta înseamnă în cifre Obor Fest 2018. Evenimentul începe joi, 5 iulie.

Obor Fest este cel mai mare parc de distracții din Transilvania aducând în același loc aproximativ 25 de utilaje destinate agrementului pentru toate vârstele pentru 4 zile de eveniment.
Dupa succesul editiilor precedente, editia din 2018 OBOR FEST, va avea loc in perioada 05-08 iulie anuntand 4 zile de distractie, adrenalina si voie buna.începe obor fest 2018 - cel mai mare parc de distractii din transilvania e la sibiuOrganizatorii se așteaptă la un numar de 50.000 de vizitatori în cele 4 zile de eveniment.
Pe scena de la Obor Fest vor urca ca in fiecare an atat artisti de muzica usoara cat si artisti de muzica populara astfel: vineri Liviu Teodorescu si Andra Gogan, sambata Andreea Balan iar duminica Camelia și Traian Stoiță, Alina Bica, Ovidiu Homodorean, Robert Tarnaveanu, Stana Stepanescu si Royal Band precum si Ansamblul Folcloric Profesionist “Cindrelul” Junii Sibiului.începe obor fest 2018 - cel mai mare parc de distractii din transilvania e la sibiuDistracția și spectacolul vor fi pentru întreaga familie. Pe copii îi așteaptă pe întreaga perioada Obor Fest jocuri, ateliere de pictură și creație, dulciuri, concursuri și locuri de joacă pentru copii iar pentru părinți și bunici petrecerea va fi susținută de muzică populară, grătarele cu mici și diverse cărnuri aromate.începe obor fest 2018 - cel mai mare parc de distractii din transilvania e la sibiuObor Fest este un eveniment pentru buzunarul tuturor, organizatorii asigurându-se de faptul ca toți comercianții sau deținătorii de utilaje de parc de distracții prezenți practică cele mai mici prețuri pentru ca vizitatorii de toate categoriile sociale și de vârstă să și le permită. începe obor fest 2018 - cel mai mare parc de distractii din transilvania e la sibiuObor Fest, distractie adrenalina, creativitate, energie, bucurie! Eveniment cofinantat de Primaria Municipiului Sibiu!

Ultima oră

Comentariul meu