video - foto încă o remiză pentru fc hermannstadt în slovenia

Echipa sibiană a remizat, în această seară, scor 0-0, cu Vardar Skopje, ocupanta locului al doilea la finalul sezonului precedent în primul eşalon din Macedonia, formaţie care va participa în preliminariile Europa League.

Acesta este al doilea rezultat de egalitate pentru FC Hermannstadt în cantonamentul din Slovenia, după ce, în urmă cu două zile, a făcut 1-1 cu Kukesi, vicecampioana Albaniei, echipă din preliminariile Ligii Campionilor.video - foto încă o remiză pentru fc hermannstadt în sloveniaAntrenorii Alexandru Pelici, Eugen Beza, Iulian Popa şi Florin Berţa au început partida cu ”unsprezecele” Toma Niga – Radu Zaharia, Cătălin Pîrvulescu, Alexandru Dandea, Alexandru Coman – Răzvan Dâlbea, Lucian Dumitriu – Petrişor Petrescu, Alexandru Curtean, Cosmin Neagu – Tsoumou Juvhel. După pauză a fost rulat întreg lotul.

YouTube video

Următorul meci de verificare al echipei FC Hermannstadt este programat pe 3 iulie, cu Ural, ocupanta locului 12 în primul eşalon din Rusia, iar pe 5 iulie sibienii o vor întâlni pe Domzale, locul 3 în prima divizie din Slovenia, de asemenea participantă în Europa League.

Ultima oră

Comentariul meu