un an de la tragedia de pe dn1 - părinții cătălinei sunt revoltați : "ne-a răpit tot ce am avut mai frumos pe lume"

S-a împlinit un an de la tragicul accident de circulație în care și-au pierdut viața sibianca Cătălina Tănase și fiica ei încă nenăscută, Amira. În timp ce părinții tinerei se pregătesc de parastasul de un an, ancheta în cazul accidentului nu este finalizată, dosarul fiind în lucru la Parchetul de pe lângă judecătoria Brașov.

În urmă cu un an, pe 29 iunie, într-o joi, la amiază. fostul baschetbalist sibian George Tănase și Cătălina, soția sa însărcinată în șapte luni au fost implicați într-un accident la ieșire din Predeal.  La volanul mașinii era soțul Cătălinei. Cei doi se căsătoriseră civil în urmă cu două săptămâni şi se întorceau din vacanţă, din Grecia, iar peste două luni urmau să devină părinţi. Cătălina ar fi împlinit 25 de ani anul acesta, pe 19 iulie.

VIDEO FOTO – Tânără gravidă din Sibiu decedată într-un accident pe DN1. Fostul baschetbalist George Tănase a adormit la volan

Cu toate eforturile medicilor de a o salva pe ea și apoi fetița, Cătălina și micuța Amira nu au supraviețuit. Tânăra nu purta centură pentru că era însărcinată în șapte luni.un an de la tragedia de pe dn1 - părinții cătălinei sunt revoltați : "ne-a răpit tot ce am avut mai frumos pe lume"
În timp ce familia Cătălinei se pregătește pentru parastasul de un an de zile, pentru soțul acesteia viața merge înainte. Diana Goga, mama îndoliată a tinerei se simte dezamăgită de comportamentul ginerelui ei, George Tănase. Dacă la scurt timp după accident. acesta își făcea un tatuaj în amintirea Cătălinei și a fiicei lui nenăscute, la un an de zile pare că a lăsat totul în urmă și și-a refăcut viața. “Nu a avut respect față de noi ca părinți, față de soție și de fetița lor.
VEZI AICI VIDEO SI FOTO DE LA CUMPLITUL ACCIDENT
De trei luni deja este într-o relație, iar anul trecut zicea că e marcat pe viață. Ne-a răpit tot ce am avut mai frumos pe lumea asta și dreptul de a fi bunici vreodată” a declarat cu tristețe pentru Ora de Sibiu, Diana Goga, mama Cătălinei Tănase.un an de la tragedia de pe dn1 - părinții cătălinei sunt revoltați : "ne-a răpit tot ce am avut mai frumos pe lume"

Potrivit mamei Cătălinei, ginerele ei , fostul baschetbalist George Tănase și-a suspendat profilul de Facebook și este activ doar pe Instagram, unde publică fotografii din locurile prin care călătorește cu iubita lui.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu