week-end ploios, dar vesel la sibiu. cele mai tari evenimente programate

Urmează un final de săptămână mohorât, care aduce mai mult a toamnă decât a început de iulie. Dar nu e nimic, pentru că meteorologii anunță că vremea se îndreaptă de săptămâna viitoare, iar până atunci distracția nu e ”plouată„ nicidecum. Ba dimpotrivă, pentru că la final de săptămână sunt pregătite party-uri, evenimente, spectacole….

 

Așadar să înceapă week-end-ul, și cum altfel decât cu un mega party în Cotton Pub by Night. Vineri, DJ Kiki Barnu promite o mega noapte, așa că e neapărată nevoie să treceți pe acolo. Nici sâmbătă Cotton-ul nu e de ocolit, pentru că e deja stabilit să va fi un retro party, cu unul din cei mai buni DJ de muzică retro- Arrow DJ. În ambele seri intrarea este gratuită, dar ar fi bine să vă rezervați un loc, asta ca să aveți unde vă odihni după atâta distracție. Așa că sunați la 0752268866 și se rezolvă.

Vineri, la ora 15, se deschide o expoziție interesantă despre cum a luat viață biblioteca Baronului samuel von Brukenthal. Detalii despre eveniment și până când poate fi vizitată expoziția, aici.week-end ploios, dar vesel la sibiu. cele mai tari evenimente programate

Faust se joacă din nou la Fabrica de Cultură. Vineri și sâmbătă de la ora 19 aveți ocazia să vedeți poate cea mai bună piesă a Teatrului Radu Stanca. Spectacolul durează două ore, are subtitrare în limba engleză și nu este recomandat copiilor sub 16 ani.

Teatrul Gong a pregătit pentru cei mici spectacolul ”Hansel și Gretel” după Frații Grimm. Se va juca sâmbătă de la ora 18 și duminică de la ora 11. Piesa durează 50 de minute, este recomandată copiilor de peste 3 ani, iar un bilet costă 9 lei.

Povestea prințesei deocheate”, în regia lui Silviu Purcărete, este spectacolul de duminică seara, de la ora 19, la Fabrica de Cultură. Nu este un spectacol recomandat celor cu vârsta sub 16 ani. Spectacolul conține efecte de lumini produse de stroboscop, ce pot declanșa crize persoanelor care suferă de epilepsie fotosenzitivă. Va dura două ore jumătate, iar un bilet costă 40 și 50 de lei.

Ultima oră

Comentariul meu