video foto: doi șoferi ai unei firme din mediaș au murit pe a 9 în austria

Doi șoferi intre care unul sibian și-au pierdut viața într-un accident în lanț pe autostrada  A9 din Austria, în apropiere de localitatea Inzersdorf. Potrivit presei din Austria, accidentul s-a produs joi la amiază, după ce două tiruri, unui sloven și un altul sârb au oprit brusc pe prima banda.
Un șofer sloven, de 54 de ani, a trebuit să oprească în jurul orei 13.35 camionul din cauza congestionării traficului pe banda dreaptă. Un alt șofer sârb de 31 de ani, care conducea în spatele lui, și-a oprit camionul încărcat cu grinzi de oțel. Soferul român în vârstă de 45 de ani, de loc din Târnăveni, aflat la volanul unui TIR încărcat cu fructe nu a oprit a intrat cu cabina în spatele semiremorcii sârbului, care a intrat mai departe în tirul din fața sa.video foto: doi șoferi ai unei firme din mediaș au murit pe a 9 în austriavideo foto: doi șoferi ai unei firme din mediaș au murit pe a 9 în austria

Ambii șoferi sibieni, aflați pe camionul unei firme de transport marfă cu reprezentață în Mediaș, au murit în impact. Unul avea 45 de ani și celălalt de loc din Hoghilag, 50 de ani. Nu se cunosc cauzele pentru care cel aflat la volan nu a văzut că traficul se oprește. Serviciul de descarcerare a avut nevoie de două ore pentru a scoate trupurile din cabina distrusă de impact. Autostrada a fost închisă pe acea porțiune de drum până la ora locală 21.

Ultima oră

Comentariul meu