atac armat în redacția unui ziar local american - cel puțin cinci morți

Cel puțin cinci morți în urma unui atac armat produs joi într-o clădire în care se află redacţia cotidianului Capital-Gazette, în oraşul american Annapolis, a anunțat Poliţia, precizând că suspectul a fost arestat.

Atacul armat s-a petrcut puțin după ora locală 14.30, (21.30 în România), când poliția a primit primele telefoane despre incidentul de pe Bestgate Road 888, sediul ziarului local «Capital Gazette». După cum a asigurat într-o conferință de presă șeful Poliției, Bill Krampf, care a adăugat că sunt și mai mulți răniți. Potrivit declarațiilor unui ziarist de la aces ziar local de aparține de «The Baltimore Sun», un om înarmat a intrat în redacție și a deschis focul.  «Un singur atacator a împușcat mai multe persoane în biroul meu, unele dintre ele sunt moarte», a scris pe Twitter Phil Davis, reporter special la «Capital Gazette».


Nu se cunoaște încă motivul atacului, dar suspectul este reținut de Poliție si interogat. Președintele Donald Trump a fost informat despre tragedie. Atacul armat este tratat deocamdată ca act terorist.

Ultima oră

Comentariul meu