interes mare pentru cursurile de prim ajutor la serviciul de ambulanță sibiu
Foto Arhivă

În urma lansării invitației de a participa la un curs gratuit de prim ajutor de către Serviciul Județean de Amubulanță Sibiu, cele 100 de locuri disponibile au fost ocupate. Primul curs din luna iunie va avea loc vineri, 29 iunie, începând cu ora 10, la Casa Corpului Didactic din Sibiu (str. Turismului nr. 15) și se va încheia la orele 16.00.

Luna trecută, reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu prin voluntarii Asociației De la Noi pentru Noi Ambulanța Sibiu anunțau că doresc să instruiască gratuit 100 de sibieni, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire.
La curs s-au înscris persoane din domenii foarte diferite: este vorba despre avocați, profesori, ghizi turistici, șoferi ai serviciilor de transport în comun, muncitori din fabrici, tineri care participă voluntar la diverse evenimente publice, tineri părinți, etc.
Cursurile vor continua și în perioada iulie-septembrie, persoanele înscrise fiind repartizate pe grupe. În grupa de vineri vor participa aproximativ 30 de persoane care vor fi instruite de un medic, un asistent medical și doi voluntari din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu