trei telefoane xiaomi pe gustul oricărui buzunar. se găsesc pe tribunei și online

Performanță la un raport preț calitate excelent. Este ceea ce oferă Xiomi în domeniul terminalelor inteligente. Ultimele trei modele de telefoane Xiaomi ale gamei super accesibile Redmi sunt acum în Sibiu, în magazinul Xiaomi România de pe strada Tribunei numărul 3, dar pot fi comandate oricând și de oriunde din România pe xiaomiromania.com.

 

Xiaomi Redmi S2 – telefonul cu supercamera pentru selfie-uri – 885,00 leitrei telefoane xiaomi pe gustul oricărui buzunar. se găsesc pe tribunei și online

Xiaomi Redmi S2 este o alternativă economică pentru cei care doresc să achiziționeze un telefon funcțional și performant, chiar dacă nu este vârf de gamă.

Xiaomi Redmi S2 este telefonul creat special pentru cei cărora le place să își facă selfie-uri și să fie online pe rețelele sociale. Teminalul este dotat cu 0 cameră frontală de 16 megapixeli cu Inteligență artificială și blitz LED și o cameră dublă de 12 + 5 MP cu un obiectiv luminos cu o deschidere f/2.2 cu PDAF, HDR și blitz LED. În plus Xiaomi a pus pe Redmi S2 o baterie de 3.080 mAh cu Quick Charge 3.0, suficentă pentru o zi intensă de utilizare și care se încarcă foarte rapid.trei telefoane xiaomi pe gustul oricărui buzunar. se găsesc pe tribunei și online

Xiaomi Redmi S2 vine chipat cu două versiuni de memorie: 3 GB de RAM și 32 GB spațiu de stocare internă sau memorie RAM de 4 GB și 64 GB spațiu de stocare internă. Redmi S2 are un procesor Snapdragon 625, cu opt nuclee de 2 GHz și o componentă GPU 506. Bateria de 3.080 mAh este suficientă pentru ca telefonul să funcționeze fără probleme de autonomie. Ecranul de 5.99 inch are o rezoluție HD de 1.440 x 720.trei telefoane xiaomi pe gustul oricărui buzunar. se găsesc pe tribunei și online

Xiaomi Redmi 2S acceptă două carduri SIM și are cititor de amprentă pe partea din spate, pentru a mări gradul de securitate a telefonului. Telefonul se poate comanda pe xiaomiromania.com,  cu transport gratuit, sau la Sibiu puteți să îl testați și să îl achiziționați direct din magazinul Xiaomi România de pe strada Tribunei nr. 3.

Xiaomi Redmi 4X – simplu, performant și autonomtrei telefoane xiaomi pe gustul oricărui buzunar. se găsesc pe tribunei și online

Xiaomi Redmi 4X se poate deasemenea găsi la Sibiu, pe strada Tribunei nr. 3 la Xiaomi România. esignul telefonului atrage de la prima vedere. La un preț accesibil ai un telefon capabil și cu o super baterie care nu te va lăsa pentru are 4100mAh și oferă energie pentru două zile de funcționare normală și 18 zile în standby.

Xiaomi Redmi 4X este un telefon mobil compact prin cei 70 mm x 139.2 mm x 8.7 mm, disponibil în diverse culori. Are o cameră de 13 megapixeli cu senzor Samsung, deschidere f/2.0 și o cameră internă de 5 megapixeli  pentru selfie-uri. D

Redmi 4X, disponibil pentru a fi comandat online pe xiaomiromania.com, este perfect pentru acele persoane care nu au nevoie de un telefon mobil vârf de gamă și se mulțumesc cu unul funcțional dintr-o gamă medie.  Ecranul acestui dispozitiv este suficient pentru a rula orice grafică, are 5 inch, rezoluție HD, tehnologie IPS și densitatea pixelilor de 295 ppi. Procesorul Qualcomm Snapdragon 435 și GPU Adreno 505 fac din Redmi 4x unul dintre cele mai puternice telefoane mobile din gama sa. Acest telefon dispune de două variante RAM de 2 GB și 3 GB și de două tipuri de stocare internă de 16 GB sau 32 GB. În plus, capacitatea de stocare internă poate fi crescută până la 256 GB,  printr-un card microSD.Îl găsești la prețul de 780 LEI.

 

Redmi 5 – Prinde-l la 825 de lei

Fără să se abată de la linia performanță și calitate la un preț imbatabil, Xiaomi a creat Redmi 5, un smartphone simplu dar promițător.

trei telefoane xiaomi pe gustul oricărui buzunar. se găsesc pe tribunei și online

Primul lucru care se remarcă la acest dispozitiv este procesorul său, un Qualcomm Snapdragon 450  cu 8 nuclee, care rulează la 1.8 GHz și o  componentă GPU Adreno 506.  Acest telefon din gama medie –superioară este prevăzut cu două variante de memorie RAM de 2 GB sau 3 GB și capacitate de stocare internă de 16 GB sau 32 GB.

Bateria lui Xiaomi Redmi 5, cu o putere de 3.300 mAh, garantează folosirea telefonului fără a depinde de cabluri sau baterii portabile. În plus, Xiaomi a dotat dispozitivul cu cele mai bune specificații tehnologice, fără să uite de un port infraroșu, radio FM și cititor de amprentă pentru securitate maximă.

Pe lângă designul atractiv, acest smartphone oferă o experiență plăcută. Ecranul cu o diagonală de 5.7 inch și o rezoluție de 720 pixeli este elementul principal al telefonului  Xiaomi Redmi 5, redând clar imaginile chiar și în lumina directă a soarelui.

Camera lui Redmi 5 face din acest telefon o opțiune bună pentru clienții din România. Cameră principală este de 12 megapixeli și deschidere de 2.2 și cameră internă de 5 megapixeli. Îl găsiți pentrui testare și cumpărare în magazinul Xiaomi România de pe strada Tribunei nr. 3 sau din magazinul online, Xiaomi România.

Ultima oră

Comentariul meu