liviu dragnea după condamnare - ”rămân președinte al psd. nu mă sperie nimeni”
FOTO: Mediafax

Liderul PSD-ului a ieșit vineri cu declarații într-o conferință de presă. Liviu Dragnea spune că rămâne la șefia partidului și că joi a asistat la o execuție în masă.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, referitor la condamnarea sa la 3 ani şi 6 luni primită în primă instanţă, că a asistat la o execuţie în masă şi că a fost nevoie să fie condamnaţi nouă oameni ca să se justifice şi condamnarea sa, anunță Digi 24. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut prima reacţie după condamnarea sa la trei ani şi jumătate de închisoare, el spunând vineri seară după şedinţa Comitetului Executiv al partidului că ceea ce s-a întâmplat ieri la instanţa supremă a fost „o execuţie în masă”. „A trebuit să fie condamnaţi nouă oemani ca să se justifice şi condamnarea mea”, a susţinut Dragnea.
”Am avut o ședință a Cex și vreau să vă spun câteva lucruri. Despre sentința de ieri: am fost târât în acest dosar pe baza declarațiilor a două doamne, inclupate în dosar. Și-au schimbat declarațiile.
Avocatul meu și alți oameni au spus că nu poate fi decât achitare.
Ieri am asistat la o execuție în masă, au fost condamnați 9 oameni ca să fiu eu condamnat.
Am avut o discuție în CEx cu cele două mandate în față. Toți colegii mi-au cerut în unanimitate să nu am o abordare personală a acestei situații, pentru că mai importante sunt stabilitatea țării, a guvernării și a partidului.
Am de gând să merg până la capăt. Am știut când am organizat mitingul că va întări presiunea, am știut că voi fi condamnat. Am văzut la o TV cum judecătorul care a avut opinie separată a fost amenințat în direct.
Obiectivele mele rămân aceleași: programul de guvernare să fie pus în practică – și va fi pus – și statul paralel să fie înfrânt – și va fi.
Sunt mii de oameni care stau în închisoare pe un articol neconstituțional.
Îmi pare rău că s-a lungit adoptarea Codurilor. Abordarea mea, de a avea o procedură corectă, în Parlament, a fost greșită, pentru că orice lege este atacată, este retrimisă, doar-doar până atunci reușesc să dea Guvernul jos.
Rămân președinte al PSD, rămîn la conducerea majorității parlamentare.
Am decis să fim mult mai fermi și mai radicali. Nu mă sperie nici Iohannis, nici Hellvig, nici Pahonțu, nici Kovesi, nici Băsescu, nici alții”a spus vineri Dragnea.

Ultima oră

Comentariul meu