foto – fundaș de calibru la fc hermannstadt. are experiență în liga 1

Ziua și transferul la FC Hermannstadt. După ce miercuri și joi au transferat doi jucători din Congo și Estonia, vineri a fost parafat transferul lui Radu Zaharia.

”Astăzi a semnat cu clubul nostru și Radu Zaharia, un jucător de 29 de ani cu multă experiență în Liga 1 (peste 150 meciuri). A fost transferat pentru a juca în special pe postul de fundaș lateral, dar este un jucător polivalent care poate evolua și pe alte posturi. Bine ai venit și succes!”, spun cei de la FC Hermannstadt. Radu Zaharia și-a început cariera la juniorii Gazului Metan, între 1989 și 2007. Din 2007, până în 2015, a evoluat pentru echipa de seniori a grupării medieșene. În 2015, pentru o scurtă perioadă, a trecut la FC Voluntari, unde a fost folosit însă numai 4 meciuri. S-a întors la Gaz Metan, unde a rămas până la finalul sezonului 2016/2017, iar anul trecut a evoluat în 23 de meciuri pentru Ermis, în primul eșalon din Cipru. De altfel, Zaharia are peste 150 de meciuri în Liga 1, fiind un jucător cu experiență la un asemenea nivel.
Radu Zaharia este al patrulea jucător transferat în această vară de FC Hermannstadt după Alexandru Dandea, congolezul Tsoumou Juvhel și estonianul Ilja Antonov.

Ultima oră

Comentariul meu