filmul accidentului în care au murit fostul prefect ilie mitea și patronul de la naf naf

Doi oameni au murit joi seară din cauza unui șofer teribilist. Fostul prefect Ilie Mitea și patronul Naf Naf, Ioan Romițan au decedat, iar unul din asociații de la Perla Păltinișului, Ciprian Baltador și fostul președinte al secției de baschet de la CSU Sibiu, Cristi Bicher, au ajuns la spital.

Nici unul din cei patru aflați în autoturismul Ford Focus cu numere de Sibiu, nu se gândea la plecarea dinspre Delta Dunării către Sibiu, acesta o să fie ultimul drum pentru doi dintre ei.
Fostul prefect Ilie Mitea, patronul de la Naf Naf și încă doi prieteni se îndreptau spre casă. Mai aveau câțiva kilometri până la RM. Vâlcea și cu toții se gândeau că în câteva ore vor fi alături de familii și cei dragi.
CITEȘTE ȘI: Supraviețuitor în accidentul în care a murit fostul prefect al Sibiului – ”Cineva acolo sus mă iubește”
Pentru doi dintre aceștia însă capătul de drum a fost la Milcoiu pe DN7. Acolo unde drumul are două benzi pe sensul de urcare și una pe sensul de coborâre s-a întâmplat nenoricirea. Martori oculari au povestit că un tânăr urca cu viteză dinspre Vâlcea către Pitești. Nu a mai avut răbdare să aștepte ca una dintre bezni să se elibereze și a făcut o triplare încercând să depășească un TIR. A intrat pe contrasens și s-a tamponat frontal cu mașina în care se aflau cei patru sibieni.
VEZI ȘI: Patronul de la Naf Naf mort în accidentul de pe DN7 alături de fostul prefect Ilie Miteafilmul accidentului în care au murit fostul prefect ilie mitea și patronul de la naf nafAjutați de un alt șofer
Imediat după impact a oprit o altă mașină. De aici a coborât un tânăr care s-a îngrozit de ceea ce a văzut la fața locului. Și-a luat inima în dinți și s-a îndreptat spre autoturismul Ford. Mașina era efectiv distrusă pe partea stângă. Șoferul, Ioan Romițan, nu mai mișca deloc. Era mort. În spate pe locul din stânga se afla fostul prefect Ilie Mitea. Era în stare de inconștiență. Tânărul l-a luat de mână și a observat că are puls, dar Titi Mitea era prins ca într-o cușcă între fiare. A mers pe partea dreaptă.
CITIȚI ȘI: A murit Ilie Mitea – Un mare fan al CSU și un apropiat al președintelui Iohannis
Acolo l-a ajutat pe Cristi Bicher, aflat pe scaunul din față, ca să coboare. Fostul președinte al secției de baschet de la CSU Sibiu aproape că l-a implorat să îi ajute pe cei doi de pe partea stângă. Nu realizase că unul murise, iar celălalt era în stare critică și blocat. Apoi amândoi l-au ajutat pe Ciprian Baltador ca să coboare.
VEZI AICI ALTE FOTO ȘI INFO DESPRE ACCIDENT
Era rănit puternic la cap și la un braț. Imediat au sosit și ambulanțele și cei de la descarcerare. S-au mobilizat exemplar, dar pentru Titi Mitea era prea târziu. Nu i-au mai putut salva viața…

Ultima oră

Comentariul meu