foto hoți în acțiune la restaurantul teatro. e a ii-a oara când dau lovitura

Hoții fură orice le e la îndemână. Nu contează că e vorba de portmonee, biciclete, produse din alimentară sau chiar sticle de băutură pe jumătate goale. Pentru că asta au furat doi bărbați de pe terasa restaurantului Teatro. Patronii localului apelează acum la rețelele sociale în speranța că cineva îi va recunoaște pe cei doi.

Furtul s-a petrecut în noaptea de 14 iunie. În jurul orei 23, aproximativ la un sfert de oră după ce s-a închis terasa și angajații au plecat acasă, cei doi bărbați au sărit poarta din spate a localului. S-au dus țintă la barul de pe terasă de unde au înfășcat mai multe sticle cu băuturi alcoolice. ”Sticlele erau cam de jumătate pline. Au luat cam 10- 12 sticle. Prejudiciul este undeva la 1500 de lei. Nu sperăm să îl recuperăm, dar măcar să îi găsim pe cei doi”, spune unul dintre patronii localului.

foto hoți în acțiune la restaurantul teatro. e a ii-a oara când dau lovitura

Nu este pentru prima dată când Teatro este vizitat de hoți după închidere. Acum aproape două săptămâni tot barul de pe terasă a fost golit de niște hoți. Aceștia au fost prinși între timp de polițiști.
Același lucru speră proprietarii restaurantului că se va întâmpla și acum. De aceea au făcut publice poze cu cei doi hoți, în speranța că cineva îi va recunoaște.

Ultima oră

Comentariul meu