video foto - peste 4.000 de sibieni au protestat prin tot orașul. s-a strigat la unison ’’românia, trezește-te!’’

Mii de oameni au protestat miercuri seară la Sibiu împotriva modificărilor adoptate la Codul de procedură penală, scandând lozinci împotriva Guvernului şi a PSD. Protestatarii s-au adunat în Piața Mare, iar de aici s-a pornit într-un marș mai lung față de traseul obișnuit în ultimele luni.

Peste 2.000 de sibieni au plecat să protesteze prin oraș în jurul orei 19.00. Până la giratoriul de la Ramada, numărul a crescut la 3.000, iar pe Mihai Viteazu erau deja mai bine de 4.000 de oameni pe stradă. S-a luat decizia ca marșul să continue pe traseul lung, respectiv pe Rahovei – Semaforului – Ștefan cel Mare – Bâlea, Coposu – Piața Mare. video foto - peste 4.000 de sibieni au protestat prin tot orașul. s-a strigat la unison ’’românia, trezește-te!’’S-a scandat „Afară, afară, cu PSD din ţară!”, „În democraţie, hoţii stau la puşcărie”, „Rezistăm, Justiţia apărăm”, ”Hoţii, hoţii” sau ”România, trezeşte-te”.
VEZI AICI VIDEO DE LA PROTEST ȘI MAI MULTE FOTOGRAFII!
Protestul s-a încheiat în fața sediului PSD, acolo unde oamenii au cântat imnul național al României. Joi de la 18.00 este programat un nou protest.

Ultima oră

Comentariul meu