udate live video – foto sibienii protestează - peste 3.000 de oameni în stradă. ”stop joc, penalilor!”

Sibienii se adună miercuri seară în Piața Mare pentru a participa la un protest intitulat ”Stop joc, penalilor!”

„ULTIMATUM pentru DRAGNEA! PSD, luaţi aminte, dacă începeţi procedura de supendare a preşedintelui, nu o să mai aveţi unde să vă ascundeţi de poporul român! V-am auzit pe toţi că mergeţi până la capăt, de data asta poporul spune #pânălacapăt. Noi avem ultimul cuvânt!”, se arată în descrierea evenimentului de pe Facebook. Vedeți LIVE VIDEO – AICI și pe pagina noastră de Facebook.

UPDATE 1 – S-au strâns deja 500 de oameni
În Piața Mare începând cu ora 18.00 au început să vină din ce în ce mai mulți sibieni. La ora 18.30 erau deja 500 de persoane.

UPDATE 2 – S-a plecat in marș prin oraș

udate live video – foto sibienii protestează - peste 3.000 de oameni în stradă. ”stop joc, penalilor!”

Se merge până pe Mihai Viteazu. Sunt peste 3.000 de oameni în stradă (ora 19.50). A început să plouă.

udate live video – foto sibienii protestează - peste 3.000 de oameni în stradă. ”stop joc, penalilor!” udate live video – foto sibienii protestează - peste 3.000 de oameni în stradă. ”stop joc, penalilor!”

UPDATE 3 Circa 3000 de sibieni au ieșit la marșul de protest  Coloana a trecut  pe Rahovei, Semaforului și acum sunt pe Ștefan cel Mare, urmeaza Bâlea, Constituției si iar în Piața Mare.

UPDATE 4 Mitingul s-a terminat în fața sediului PSD Sibiu.udate live video – foto sibienii protestează - peste 3.000 de oameni în stradă. ”stop joc, penalilor!”

Ultima oră

Comentariul meu