crima din vasile aaron - cei trei suspecți nu primesc clemență de la magistrați
Constantin Nicolae S. (26 de ani), Sorin Constantin C. (23 ani) sunt acum în arestul IPJ Sibiu - foto: Facebook - profil public

Magistrații de la Judecătoria Sibiu au luat miercuri o decizie extrem de importantă în cazul celor trei sibieni acuzați că au ucis în bătaie un tânăr în fața unui bar din Vasile Aaron. Cei trei rămân după gratii.

Cererea anchetatorilor care au pledat pentru prelungirea arestului preventiv în cazul celor trei, a fost admisă de judecători. Magistrații de la Tribunalul Sibiu au dat curs cererii formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, legat de cei trei suspecți în cazul crimei din 28 mai din Vasile Aaron. Astfel arestul preventiv a fost prelungit cu încă 30 de zile, așa că Stîngaciu Constantin Nicolae, Canciu Constantin Sorin și Cucerzan Daniel Ioan vor rămâne în arestul IPJ Sibiu cel puțin până în 26 iulie. Cei trei tineri care l-au omorât în bătaie în data de 28 mai, pe vâlceanul Alexandru Runceanu.

CITIȚI ȘI: FOTO Cine sunt cei trei tineri reținuți în cazul crimei din Sibiu – Filmul groaznicei întâmplări

Reamintim că cei trei tineri au bătut luni 28 mai un alt tânăr, iar în urma acestei bătăi, cel din urmă a decedat la spital.
VEZI AICI DETALII ȘI INFORMAȚII DESPRE ACEST SCANDAL
CITIȚI ȘI: Cine este tânărul omorât în bătaie în Vasile Aaron. De la ce a pornit scandalul
Totul s-a petrecut în fața unui bar din Vasile Aaron.

crima din vasile aaron - cei trei suspecți nu primesc clemență de la magistrați
Alexandru a fost bătut cu bestialitate de trei tineri. A murit câteva ore mai târziu la spital

CITEȘTE ȘI: Detalii oficiale despre crima din Vasile Aaron – Tânărul l-a lovit cu pumnul pe un prieten al ucigașilor

Răni fatale. I-au rupt ficatul
Tânărul Alex Runceanu nu a mai putut fi salvat de medici după ce a fost bătut cu bestialitate de alți trei tineri din Sibiu. Medicii l-au resuscitat de două ori, dar din păcate ultima dată nu a mai putut fi readus la viață. Detalii AICI. Cei trei bătăuși sunt acum în arestul IPJ Sibiu. – Vezi AICI detalii!

Ultima oră

Comentariul meu