video - foto sibiul, platou de filmare pentru două reclame fabuloase. iată ce a ieșit!

De-a lungul timpului Sibiul sau județul Sibiu au fost locurile în care s-au filmat reclame la produse celebre- de la bere, la companii de telefonie mobilă, iar acum la pateu. Scandia a filmat două reclame în cele mai frumoase locuri din Sibiu- pe străzile pitorești din orașul de jos și în Muzeul în Aer Liber.

Scandia Sibiu este una dintre cele mai vechi fabrici din țară. Și tocmai pe faptul că are tradiție s-a bazat atunci când reprezentanții ei și-au dorit să readucă tradiția în anii 2000. video - foto sibiul, platou de filmare pentru două reclame fabuloase. iată ce a ieșit!Așa că au filmat două reclame cu iz interbelic, dar cu povești actuale.video - foto sibiul, platou de filmare pentru două reclame fabuloase. iată ce a ieșit!

Povestea de dragoste este îmbinată perfect într-una din reclame cu tot ce are Sibiul mai frumos – Podul minciunilor, Pasajul Scărilor, Piața Mică.

YouTube video

A doua reclamă face încă o dată cunoscut Sibiul pentru calfele care vin aici și care dau atâta culoare orașului. Și de această dată produsele Scandia fac legătura între trecut și prezent.

YouTube video

Ambele sporturi publicitare fac cinste Sibiului, pentru că aduc în prim plan locurile atât de apreciate de turiști și le promovează încă o dată. Și cu atât mai mult cu cât ele sunt legate de tradiția și continuitatea în timp a produselor made in Sibiu. „Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din Municipiul Sibiu a avizat favorabil cererea formulată de către  SC Trilogy Film SRL referitoare la realizarea unor filmări în perioada 22.05-23.05, în următoarele locații: Piața Aurarilor, str. Movilei, str. Târgului, str. Moș Ion Roată, str. Al. Odobescu, str. Turnului, str. Avram Iancu, Podul Minciunilor, Pasajul Scărilor”, confirmă cei de la Primăria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu