revoluție la gaz metan mediaș – antrenor și staff nou. pustai înlocuit oficial

Gaz Metan Mediaș a renunțat la serviciile lui Cristi Pustai. Tehnicianului i-a fost propus postul de director tehnic, iar în locul lui a fost instalat Mihai Teja. Acesta a renunțat la toți colaboratorii folosiți de cel căruia îi ia locul.

Succesorul lui Cristi Pustai pe bancă, Mihai Teja a primenit masiv staff-ul tehnic, anunță GSP. Vedeta e preparatorul fizic Riccardo Proietti. Italianul în vârstă de 49 de ani, care-l înlocuiește pe Doru Dudiță, aflat la final de contract, are un CV spectaculos. El a trecut pe la Udinese, Pescara, Al-Jazeera și Empoli, dar cel mai important club la care a lucrat este Bayern Munchen.
Altfel, Teja va fi secondat de medieșeanul Flavius Boroncoi, iar de portari se va ocupa Cristian Moldovan, fost la CFR Cluj și la Dinamo. Ei îi înlocuiesc pe Flavius Șomfălean, respectiv Dorin Roșca, oamenii lui Pustai.
„Profesorului” Pustai i s-a propus o nouă funcție, în staff-ul administrativ, care însă nu prea e pe placul lui. „Sunt la dispoziția clubului până la 30 iunie. În funcție de cum se mișcă lucrurile, adică dacă vom primi bonusurile de pe ultimii doi ani, atât pentru antrenori, cât și pentru jucători, și în funcție de bugetul de transferuri, voi lua o decizie dacă mai rămân să ajut clubul sau nu”, a declarat Pustai pentru GSP.ro.

Ultima oră

Comentariul meu