evaluarea națională la sibiu - lazăr-ul e în frunte. goga, note modeste, bruk-ul stă bine

Emoții mari pentru elevii de clasa a VII-a. Marți s-au afișat rezultatele examenului de Evaluare Națională. Unii dintre ei au luat note mari, dar niciunul media 10, alții însă nu au reușit să obțină notă de trecere.

Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” a confirmat încă o dată că se află în top. Niciunul dintre elevii săi nu a picat. Cele mai mici note au fost 7,35, 7,57 și 7,67. Au fost și câteva note de 8, dar majoritatea elevilor au obținut note de peste 9. La examen s-au prezentat 63 de elevi.

Liceul ”Octavian Goga”, o altă unitate de învățământ catalogată ca fiind de elită a avut însă elevi care au obținut note sub 5. Din cei 88 de elevi doi nu au trecut examenul. Notele de la Goga au fost incomparabil mai mici față de cele de la ”Lazăr”. La Goga elevii au luat și note de 5, 6 , multe note de 7. Au fost însă și note de peste 9.

VEZI AICI ALTE STATISTICI ȘI REZULTATELE COMPLETE DIN JUDEȚUL SIBIU

Colegiul Național ”Samuel von Brukenthal” stă și el bine în clasament. Din cei 88 de elevi care au dat evaluarea națională doar unul a picat examenul. Elevul nu a obținut notă de trecere nici la matematică și nici la limba și literatura română.

Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr 2 Sibiu este unitatea de învățământ cu cei mai puțini elevi care au dat evaluarea- 2. Dintre aceștia unul a trecut și unul a picat examenul.

Liceul Tehnologic Cisnădie nu stă nici el prea bine în statistici. Dintre cei 6 elevi care au susținut evaluarea națională doar 2 au luat notă de trecere.

Ultima oră

Comentariul meu