dandea, declarație de dragoste după ce s-a transferat la sibiu - ’’în sfârșit am ajuns acasă’’

FC Hermannstadt a perfectat oficial primul transfer din această vară. Mijlocașul Alexandru Dandea (foto stânga), spune că este extrem de încântat că s-a transferat la Sibiu.

În vârstă de 30 de ani, Dandea vine la Sibiu de la Astra Giurgiu. Dandea a mai evoluat pentru SCM Rm. Valcea, SESO Cîmpia Turzii, Gaz Metan Drobeta Tr. Severin, Dinamo Bucureşti, Hoverla Ujgorod şi Metalul Reşiţa.
CITEȘTE ȘI: FOTO – FC Hermannstadt s-a reunit oficial. Șase jucători au plecat și a venit doar unul
„În sfârşit am ajuns acasă. Sunt stabilit de 10 ani la Sibiu. Pe majoritatea băieţilor de la FC Hermannstadt îi cunosc, cu unii am şi jucat împreună, cu Pîrvulescu şi Stoiva la Rm. Vîlcea, iar cu „Curti” (n.a Alex Curtean), la Dinamo. Băieţii m-au primit foarte bine şi sper să facem o muncă foarte bună împreună. (…) Am fost la primele meciuri ale echipei FC Hermannstadt în Liga a IV-a, pentru că aveam foarte mulţi prieteni care jucau acolo. Echipa a avut un parcurs foarte bun. În 3 ani a fost campioană de fiecare dată. Anul acesta a produs şi surprize în Cupa României, a eliminat-o pe FCSB şi alte câteva echipe din Liga 1, a ajuns în finală şi, cred eu, cu puţin noroc, putea chiar să câştige trofeul. Am văzut că aici, la Sibiu, lumea e dornică de fotbal, suporterii vin şi îşi încurajează echipa. Îmi doresc să fie alături de noi, cum au făcut-o şi în Liga 2. Sper să facem lucruri frumoase împreună”, a declarat Dandea.dandea, declarație de dragoste după ce s-a transferat la sibiu - ’’în sfârșit am ajuns acasă’’

Tehnicianul Alex Pelici a vorbit despre transferul lui Dandea și ce o să mai urmeze. „Dandea este un jucător cu experienţă, care cred că ne poate ajuta. Nu cred că are nevoie de prea multe prezentări. E un jucător care poate evolua atât mijlocaş central, cât şi fundaş central. Sunt zone pe care noi ni le dorim să fie întărite. Odată cu plecarea lui Crişan am pierdut în acea zonă un jucător de bază. Avem nevoie de jucători şi pe celelalte posturi. Sunt posturi deficitare. Încercăm să întărim fiecare compartiment, să aducem jucători pentru a avea un lot competitiv. Ne dorim să aducem câte unul sau doi jucători în fiecare compartiment, deci undeva la 6-7 jucători”, a spus Pelici.

Ultima oră

Comentariul meu