foto - fc hermannstadt s-a reunit oficial. șase jucători au plecat și a venit doar unul

Gruparea pregătită de Alex Pelici a făcut luni primul antrenament oficial din postura de echipă promovată în liga 1. Șase jucători nu mai fac parte din planurile sibienilor. Alex Dandea a fost singura noutate.

După o vacanţă de două săptămâni, fotbaliştii sibieni s-au întors la antrenamente, având în vedere că noul sezon, primul pentru FC Hermannstadt în Liga 1, va debuta pe 21 iulie. Sub comanda „secunzilor” Eugen Beza şi Florin Berţa, „alb-roşii” au efectuat un prim antrenament pe gazonul Stadionului „Municipal”, arenă aflată în plin proces de modernizare.
De la primul apel au lipsit Robert Boboc, Radu Crişan, Olivian Surugiu, Sabin Lupu, Mihai Stancu şi Cristian Danci. Lui Crişan şi Boboc le-a expirat împrumutul de la Astra, revenind la gruparea din Giurgiu. Mihai Stancu s-a întors la Gaz Metan, după împrumutul de un an, iar Sabin Lupu s-a înţeles cu gruparea FC Universitatea Craiova, nou-promovată în Liga 3. În ceea ce-i priveşte pe Surugiu şi Danci, aceştia nu mai intră în vederile antrenorului Alexandru Pelici pentru noua ediţie de campionat.foto - fc hermannstadt s-a reunit oficial. șase jucători au plecat și a venit doar unul
În schimb, FC Hermannstadt şi-a asigurat serviciile mijlocaşului Alexandru Dandea. În vârstă de 30 de ani, acesta vine la Sibiu de la Astra Giurgiu. Dandea a mai evoluat pentru SCM Rm. Valcea, SESO Cîmpia Turzii, Gaz Metan Drobeta Tr. Severin, Dinamo Bucureşti, Hoverla Ujgorod şi Metalul Reşiţa.

Ultima oră

Comentariul meu