video - foto cel mai tare party din zona sibiului. hayden a fost fabulos

Avrig-ul a fost sâmbătă gazdă pentru un eveniment care se anunță de aici încolo unul de top pentru iubitorii de muzică bună și distracție în aer liber. Aproape 1.500 de persoane au participat la Hayden.

Party-urile marca HAYDEN sunt de trecut în agendă pentru distracție începând de aici încolo. Singurul eveniment de muzică electronică din județul Sibiu organizat de o echipă profesionistă cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, a debutat sâmbătă într-o locație mai mult decât superbă. video - foto cel mai tare party din zona sibiului. hayden a fost fabulosPalatul Brukenthal din Avrig și-a întâmpinat pe cei aproape 1.500 de amatori ce distracție, cu un ambient perfect. DJ-ii care au pus muzică până în zori de zi, au atras ca un magnet pe cei ce iubesc distracția și muzica bună.

’’Anul acesta intenționăm să mai organizăm în județul Sibiu aproximativ 3 ediții outdoor și două indoor”, spun organizatorii proiectului HAYDEN.video - foto cel mai tare party din zona sibiului. hayden a fost fabulosÎn prima parte a party-ului DJ-ii au mixat chiar de pe scările palatului de la un pupitru 3D îmbrăcat în ecran de led și o grafică video deosebită.

Hayden este la început, dar pentru că este gândit de organizatori cu experiență va deveni cu siguranță un reper. ”Vrem să transformăm HAYDEN într-un festival și să începem din 2019 să-l organizăm și în alte orașe”.

Ultima oră

Comentariul meu