video foto patru morți într-un accident groaznic pe a1, deva - sibiu

Tragedia s-a produs sâmbătă dimineață și a blocat traficul pe autostradă preț de câteva ore. Trei mașini s-au tamponat pe A1, Deva – Sibiu, iar patru oameni au murit.

Circulaţia pe sensul Deva – Sebeş al autostrăzii 1 a fost blocată sâmbătă aproape trei ore, în urma unui accident grav, anunță Agerpres. Trei vehicule s-au ciocnit în zona localităţii Simeria. În urma impactului, patru oameni au murit și trei persoane au fost rănite.
Potrivit poliţiştilor, vinovat de producerea accidentului este un bărbat de 70 de ani, din Petroşani, care a circulat cu autoturismul pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism înmatriculat în judeţul Timiş şi cu o autoutilitară înmatriculată în Bucureşti, potrivit Agerpres.

YouTube video

În urma impactului, patru bărbaţi care se aflau în autoturismul din Petroşani, au decedat. Alţi doi bărbaţi din autoturismul înmatriculat în Timiş şi un al treilea, aflat în autoutilitară, au fost răniţi şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Deva.video foto patru morți într-un accident groaznic pe a1, deva - sibiu
Cei trei răniţi au vârstele de 26, 38 şi 52 de ani şi au suferit, conform primelor evaluări ale medicilor, traumatisme craniene, toracice, la mâini şi la picioare, a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu. Video: Replica Hunedoara

Ultima oră

Comentariul meu