video: emoții intense pentru sibianca luana prodea la vocea româniei junior - acum e în echipa andrei

Sibianca Luana Prodea a impresionat vineri seara publicul din studiourile ProTV și a reușit să facă un membru al juriului să se întoarcă să vadă a cui este minunata voce care evoluează pe scena Vocea României Junior – Sezonul doi.

Luana Prodea a interpretat piesa „Bird set free” a cunoscutei artiste SIA. Cu o prezență scenimpă extrem de sensibilă, Luana a reușit să o impresioneze pe Andra care s-a întors să vadă cine cântă. „Mi-a plăcut , mi-a cam plăcut, ce să fac. Mi-am propus sezonul ăsta să mă întorc la vocile pe care de admir încă de la prima notă, și tu asta ai făcut” a spus Andra imediat după ce s-a întors. Ceilalți antrenori i-au urat succes Luanei, care merge mai departe în echipa Andrei.

Vezi mai jos evoluția impresionantă a Luanei și momentele emoționante prin care a trecut atât ea cât și familia ei.

YouTube video

Luana i-a mulțumit Andrei și pe pagina ei de Facebook : „MULȚUMESC ANDRA
pentru prețioasele cuvinte! Te iubesc mult video: emoții intense pentru sibianca luana prodea la vocea româniei junior - acum e în echipa andrei video: emoții intense pentru sibianca luana prodea la vocea româniei junior - acum e în echipa andrei video: emoții intense pentru sibianca luana prodea la vocea româniei junior - acum e în echipa andrei
Un minunat cadou pentru ziua mea!”

Luana este elevă a Liceului de Artă Sibiu și cântă de când era mică fiind laureată a numeroase concursuri de muzică pentru copii. Acum tocmai a împlinit 13 ani și este în clasa a VII.

Ultima oră

Comentariul meu