foto - furtuna de miercuri seara a făcut ravagii la sibiu. bilanțul pagubelor

Miercuri seara avertizarea meteorologilor chiar s-a adeverit, iar ploile abundente au inundat mai multe gospodării din Sibiu. Pompierii au primit zeci de apleuri și au răspuns fiecărei solicitări.

Ca urmare a efectelor Codului Portocaliu de precipitații de miercuri seara, în dispeceratul ISU Sibiu au fost primite peste 20 de solicitări ale cetățenilor pentru evacuarea apei din curți și subsolurile locuințelor.

foto - furtuna de miercuri seara a făcut ravagii la sibiu. bilanțul pagubelorPompierii din cadrul ISU Sibiu s-au deplasat în 15 locații, acolo unde apa provenită din precipitații a pătruns în curțile și subsolurile caselor, cu 4 autospeciale de intervenție, 8 electropompe și 2 motopompe, intervenind pentru supravegherea apei și evacuarea acesteia din cinci subsoluri ale unor locuințe situate pe străzile O. Ghibu, Ana Ipătescu, Faianței, Lebedei și Florilor din municipiul Sibiu.
Tot ca urmare a solicitărilor primite de la cetățeni, au fost trimise în municipiul Sibiu echipaje ale Societății de Apă Canal, iar în localitățile Cisnădie și Bungard, acolo unde au fost semnalate două subsoluri inundate, serviciile voluntare pentru situații de urgență.

foto - furtuna de miercuri seara a făcut ravagii la sibiu. bilanțul pagubelor

Un echipaj de pompieri din cadrul Stației Mediaș a intervenit cu o autospecială, la ieșire din municipiul Mediaș spre Blăjel, pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil.

Ultima oră

Comentariul meu