video foto tragedia de pe a1, sibiu - orăștie. cauza accidentului cu un mort și cinci răniți

Unul dintre cei cinci răniți în gravul accident de marți seară de pe autostrada Sibiu – Orăștie a fost evacuat cu elicopterul. Din păcate o persoană a murit. Accidentul s-a produs pe fondul neatenţiei în conducere.

Unul dintre răniţii în accidentul produs marţi seara pe autostrada A1, în zona Apoldu de Jos din judeţul Sibiu, a fost transportat cu un elicopter SMURD la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Mureş, informează ISU Sibiu, citat de Agerpres. Şi celelalte persoane rănite în accident au fost transportate la spital, cu ambulanţele.
În accidentul rutier produs marţi seara pe autostrada A1, la kilometrul 276, în zona Apoldu de Jos din judeţul Sibiu, au fost încarcerate trei persoane, dintre care una a decedat.
VEDEȚI AICI VIDEO ȘI MAI MULTE FOTOGRAFII ȘI DETALII
Celelalte două persoane au fost descarcerate de personalul ISU, în stare de semiconştienţă, având multiple fracturi şi traumatisme. În total au fost înregistrate şase victime, toţi bărbaţi. Celelalte trei persoane rănite au policontuzii, însă sunt conştiente. Accidentul s-a produs pe fondul neatenţiei în conducere, şoferul unei autoutilitare intrând în coliziune cu altă autoutilitară oprită pe banda de urgenţă a autostrăzii.

Ultima oră

Comentariul meu