video - foto furtuna face ravagii la sibiu - inundații și copaci rupți
FOTO - Info Trafic. Jud. Sibiu

Codul portocaliu emis miercuri seară de meteorologi s-a adeverit din păcate. Strada Maramureșului s-a transformat într-un lac, iar în Sub Arini un copac a fost doborât la pământ.

UPDATE 2, ora 23.45 – Inundații pe încă patru străzi
Se intervine pentru evacuarea apei din subsoluri și pe străzile Calea Surii Mici, Lebedei, Faianței și Florilor.

UPDATE 1, ora 23.15 – Cinsprezece locații inundate
Cei de la ISU spune că se intervine momentan în 15 locații, din diferite zone ale municipiului Sibiu, cu 4 autospeciale, 8 electropompe și 2 motopompe pentru evacuarea apei din curti și subsoluri. Au fost trimiși și cei de la Societatea de Apă canal.

ȘTIREA INIȚIALĂ
A plouat torențial preț de 20 de minute la Sibiu. A fost îndeajuns ca mai multe străzi să fie acoperite de apă. Strada Maramureșului în cartierul Ștrand a fost (din nou) inundată, iar canalizarea nu a mai făcut față. Un șofer a surprins imaginile video de mai jos și le-a postat pe grupul Info Trafic Jud. Sibiu.video - foto furtuna face ravagii la sibiu - inundații și copaci rupțiPe strada Turda două autoturisme au fost inundate. Tot miercuri seară, în Parcul Sub Arini, vântul a doborât un copac. Din fericire nimeni nu a fost rănit. ISU a anunțat miercuri seară că au fost anunțate în municipiul Sibiu mai multe curți și subsoluri inundate. ”Se trimit echipaje de pompieri cu mijloace de intervenție pentru evacuarea apei”, spun cei de la ISU Sibiu.

YouTube video

Reamintim că miercuri seară s-a emis o avertizare de cod portocaliu pentru aproape tot județul. Detalii AICI. video: Info Trafic Jud. Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu