foto – sibiancă de 100 de ani felicitată de autorități. este fiica fondatorului fabricii scandia

Moment emoționant miercuri la Sibiu. Frieda Smarandache, soţia unui colonel decedat în cel de-al Doilea Război Mondial, a primit un steag tricolor și o felicitare cu ocazia împlinirii vârstei de 100 de ani.

Fiica fondatorului fabricii Scandia, Frieda Smarandache, soţia unui colonel decedat în cel de-al Doilea Război Mondial, a primit miercuri, de la autorităţi, drapelul tricolor, insigna Centenar şi o scrisoare semnată de ministrul Afacerilor Interne, cu ocazia împlinirii vârstei de o sută de ani, a anunţat Prefectura, citată de Agerpres. „Doamna Frieda Smarandache s-a născut o dată cu România Mare. În cadrul campaniei derulate de Ministerul Afacerilor Interne „O viaţă cât un Centenar”, dedicată cetăţenilor români care împlinesc 100 de ani în Anul Centenarului Marii Uniri, am avut onoarea de a o felicita pe doamna Frieda Smarandache. Întâlnirea a fost extrem de emoţionantă atât pentru reprezentanţii structurilor MAI din judeţ, cât mai ales pentru gazde. Înmânarea drapelului tricolor, a insignei Centenar şi a scrisorii semnate de ministrul Afacerilor Interne a fost tulburător pentru văduva colonelului de Cavalerie Calistrat Smarandache. Familia doamnei Frieda Smarandache este parte a istoriei Sibiului. Tatăl doamnei Smarandache, Josef Theil, a fost fondatorul fabricii Scandia şi cetăţean de onoare al Sibiului”, se arată în mesajul Prefecturii publicat pe pagina de Facebook.foto – sibiancă de 100 de ani felicitată de autorități. este fiica fondatorului fabricii scandiaFrieda Smarandache a fost felicitată de subprefectul Horaţiu Marin şi cei doi şefi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu.
Tatăl celei felicitate a pus bazele fabricii Scandia.foto – sibiancă de 100 de ani felicitată de autorități. este fiica fondatorului fabricii scandia În prezent, Scandia Food este lider pe piaţa conservelor pe bază de carne din România, potrivit paginii oficiale de prezentare a companiei, fiind o fabrică cu tradiţie din Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu