foto un hoț face ravagii prin pensiuni și hoteluri la sibiu. îl știe cineva?

Bărbatul din fotografii a furat duminică un telefon și un ceas din camerele unor clienți cazați într-o pensiune de pe strada Hipodromului. Și-a încercat apoi norocul și la Levoslav Hotel, dar nu a reușit.

Bărbatul a intrat în pensiunea de pe strada Hipodromului, duminică și a furat un ceas și un telefon. ’’A intrat ieri la noi în pensiune și a furat un telefon și un ceas din camerele clienților. Am aflat ulterior că a mai intrat în mai multe locații de unde nu a apucat să fure pentru ca a fost surprins’’, ne-a transmis o reprezentantă a pensiunii.S-a depus și o plângere la poliție legată de acest furt.
Câteva ore mai târziu hoțul și-a încercat norocul la un hotel din centrul Sibiului. ’’A fost în centru la hotel Levoslav și probabil a încercat același lucru… Noroc că eram la recepție, iar când a văzut că e cineva acolo s-a prefăcut că e cerșetor. Era exact la fel îmbrăcat..’’, spun și cei de la Levoslav.
Coincidență sau nu, duminică și ambasadorul Rusiei în România, a fost prădat de hoți în timpul unui spectacol la FITS în Piața Mare – DETALII AICI!

Ultima oră

Comentariul meu