foto - bărbat împușcat în față la teatrul radu stanca. a fost grav rănit
Bărbatul a fost rănit destul de grav (foto dreapta) și a ajuns de urgență la spital în Sibiu

Un bărbat de 34 de ani din Șura Mică a ajuns cu o plagă împușcată la urgență la spitalul județean Sibiu. Acesta a fost împușcat de un alt sibian, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.00. Rănitul este internat la Spitalul Județean Sibiu.

foto - bărbat împușcat în față la teatrul radu stanca. a fost grav rănit

Incidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică în apropiere de trecerea de pietoni din fața teatrului Radu Stanca, pe bulevardul Coposu. Un bărbat de 39 de ani a fost împușcat în picior de un altul de 34 de ani.
Gheorghe Dogaru spune că a fost împușcat de F.A., cel cu care a avut niște dispute mai vechi. Cel împușcat ne-a povestit că se afla în taxi în momentul în care l-a văzut pe cel care i-ar fi adresat în ultima perioadă mai multe amenințări. ’’Aseară pe la ora 2.30 eram într-un taxi și mergeam spre un club din oraș. În față la teatru, l-am văzut pe F.A. că traversa strada. Eu am avut cu el niște dispute mai vechi de anul trecut. L-am rugat pe taximetrist să oprească pe dreapta ca să cobor să vorbesc cu respectivul, pe cale amiabilă. El m-a tot amenințat pe mine că dacă mă prinde și îmi arată el. A scos pistolul pur și simplu și a tras în mine. Am apucat doar să îl întreb de ce mă tot amenință pe mine. Nu a zis nimic. A scos arma și a tras și a fugit. Am sunat la 112 și am chemat ambulanța. A venit apoi și poliția. Am dat declarații de pe patul spitalului’’, ne-a povestit bărbatul împușcat, Dogaru Gheorghe.

foto - bărbat împușcat în față la teatrul radu stanca. a fost grav rănit

Internat în spital
Bărbatul împușcat a rămas internat la Spitalul Județean Sibiu și este sub supravegherea medicilor. ’’Acum sunt internat. M-au cusut la picior medicii. Am o cusătură enormă. (..) Eu nu am avut în mână obiecte contondente și nici nu am sărit să îl lovesc. (..) Pur și simplu a tras. (..) O să depun plângere penală împotriva lui. Am luat legătura cu avocatul meu deja. Fără doar și poate..’’, a mai spus acesta.

Poliția face cercetări
Bărbatul care a tras cu arma neletală a fost identificat de polițiștii sibieni. Cercetările continuă în acest caz. ’’În cursul nopții, în jurul orei 03,00, în municipiul Sibiu, pe fondul unui conflict mai vechi, un bărbat de 34 de ani l-ar fi împușcat pe un altul de 39 de ani cu o armă neletală cu proiectile de cauciuc. Victima a ajuns la spital cu o plagă împușcată în picior. În cauză, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, se efectuează cercetări privind infracțiunea de uz de armă neletală fără drept’’, spun cei de la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu