foto: mai multe spectacole sold out! ce să vedeți la fits – ziua a doua!
foto: mai multe spectacole sold out! ce să vedeți la fits – ziua a doua!
O sticlă verde – Hideki Noda

Wanda, spectacolul regizat de Radu Apostol la Teatrul pentru Copii și Tineret GONG, ALLER-RETOUR, coproducția româno-franceză în regia cunoscutului coregraf și dansator Gigi Căciuleanu și Pulverizare, spectacolul teatrului Apolo 111, în regia lui Andrei Măjeri, pe un text de Alexandra Badea, programate sâmbătă, 9 iunie, au toate biletele epuizate. Vă puteți încerca norocul la intrarea în sălile de spectacole, în cazul în care există persoane ce renunță.
Dacă n-ați reușit să le vedeți ieri, astăzi sunt programate din nou mai multe spectacole: tragi-comedia O sticlă verde a companiei Hideki Noda (Japonia), la orele 16:00, la Teatrul Radu Stanca și, la aceeași oră, la Sala BRD Scena9, Trei surori, producția Novosibirsk State Academic Drama Theatre ”Red Torch” (Rusia). Dintre spectacolele de dans, dacă nu aveți deja bilet la Aller-Retour, vă recomand ca la acceași oră, 18:00, la Centrul Cultural ”Ion Besoiu” (Sindicate) să mergeți la a doua reprezentație FLEXN, American Dance Show.

Teatrul Național „Ion Luca Caragiale” București vine la FITS 2018 cu producția Regele moare, de Eugène Ionesco, în regia Andreei și a lui Andrei Grosu. În distribuție: Victor Rebengiuc, Mariana Mihuț, Ana Ciontea, Șerban Pavlu, Florentina Țilea, Richard Bovnoczki. Îi puteți vedea astăzi și mâine, orele 18:00, la Fabrica de Cultură UniCredit (Sala Faust).

O nouă producție a regizorului Silviu Purcărete cu actorii Teatrului Radu Stanca din Sibiu, Povestea prințesei deocheate, este programată azi, mâine și joi, 14 iunie, orele 22:00, la Fabrica de Cultură UniCredit (Sala Eugenio Barba). Spectacolul are un scenariu original, semnat de Silviu Purcărete, care pornește de la piesa kabuki a lui Tsuruya Nanboku al IV-lea. Inspirat de această tradiție teatrală, Silviu Purcărete își propune să facă un spectacol european, folosind textul, regulile și spațiul kabuki, reinterpretate într-o manieră personală.

Pe străzile Sibiului și în spații deschise veți putea vedea din nou multă muzică și culoare, fanfară și majorete din Italia, carnavalul din Tenerife, din India și Anglia un ansamblu de cimpoaie și tobe scoțiene, circ, complicatele instalații cu flăcări ale celor de la Compagnie Carabosse.

Programul complet al Festivalului aici.


Ultima oră

Comentariul meu