weekend cu evenimente de top la sibiu - începe și fits-ul
Foto Dragos Dumitru

Începe poate unul dintre cele mai așteptate week-end-uri. Și asta pentru că FITS revine la Sibiu cu spectacole de excepție, piese de teatru, concerte și câte și mai câte. Așa că nu se pune problema de plictiseală, ci de reorganizare a programului astfel încât să ajungeți la cât mai multe evenimente.

Evident că nu este de ratat o noapte în Cotton Pub by Night. Vineri seara se dă oficial startul petrecerilor de vară pe terasa pub-ului. Va fi un party cu DJ OLI SINth la pupitru, iar la bar veți găsi cocktailuri delicioase, vinuri bune și șampanie pusă la rece. Și dacă în timpul nopții prelungite vă este foame, la Trattoria Ciao Italia va fi deschis până târziu. Repede, sunați la 0752268866 și faceți o rezervare. Așa e cel mai sigur.weekend cu evenimente de top la sibiu - începe și fits-ul

Și tot vineri este prima zi de FITS. Începe nebunia pieselor de teatru, a concertelor de stradă. La fel ca în fiecare an va fi o mega deschidere, dar evenimentele încep încă de dimineață. Programul complet al FITS îl găsiți AICI.

În cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, în Piața Mică, iubitorii de carte vor găsi ceva de făcut. Vor putea vizita zecile de stand-uri ale editurilor, pentru că de vineri până duminică aici are loc Sibiu Book Festival.

Un alt festival, de această dată găzduit de Complexul Național Muzeal ASTRA în Pavilionul Muzeal Multicultural, are loc de vineri până duminică. Este vorba despre Festivalul Internațional de Benzi Desenate. Accesul gratuit, expozițiile, atelierele de grafică conduse de artiști profesioniști, meciurile de BD, conferințele și discuțiile non formale dintre invitați și participanți, lansările de carte, colțurile educative de lectură și joacă, dedicate nu doar copiilor, board-games sau oportunitatea de a testa o tabletă grafică de ultimă generație, sunt doar câteva dintre atracțiile oferite.weekend cu evenimente de top la sibiu - începe și fits-ul

Vineri se pare că este ziua marilor deschideri. De la ora 16, pe strada Tribunei nr. 13 va fi inaugurarea celui mai nou magazin din Sibiu. Este locația devenită celebră pentru inscripția ”Mă gândesc la ea- non stop”. Toată lumea este așteptată, iar detalii despre ce se va întâmpla acolo găsiți aici.

Ultima oră

Comentariul meu