se dă startul petrecerilor pe terasă la cotton pub by night - două seri speciale!

Din acest weekend se dă startul oficial al petrecerilor de vară pe terasa Cotton Pub By Night. Vineri seară avem party cu DJ OLI SINth la pupitru, iar sâmbătă vine unul dintre cei mai ”pe val” tineri DJ, Kiki Barnu.

”De vineri dăm oficial startul petrecerilor pe terasa noastră. Desigur că la bar vă așteptăm cu cocktailuri delicioase, vinuri bune și șampanie pusă la rece și multe alte băuturi pe placul vostru”, spun cei de la Cotton Pub.

Aceștia vin cu o surpriză în plus pentru iubitorii de distracție și gurmanazi. ”Dacă vă e foame, ei bine bucătarul de la Trattoria Ciao Italia stă peste program și gătește tot ce vă doriți. Voi trebuie să veniți înarmați cu ”sete” de distracție!”, mai dezvăluie reprezentanții pub-ului de pe strada Rațiu.
Vineri la pupitrul special de pe terasă mixează DJ OLI SINth, iar sâmbătă seară debutează la platane DJ Kiki Barnu. se dă startul petrecerilor pe terasă la cotton pub by night - două seri speciale!Puteți să vă rezervați o masă sunând la numărul de telefon 0752268866.

Finala de la Roland Garros se vede la Cotton
Marea finală de la Roland Garros se vede sâmbătă și pe terasa Cotton Pub By Night. se dă startul petrecerilor pe terasă la cotton pub by night - două seri speciale!”Ținem pumnii strânși pentru Simona Halep și facem cinste cu o băutură din partea casei pentru victoria româncei noastre! E deschis și restaurantul de la Trattoria, așa că vă așteptăm să vedem meciul împreună!”, mai completează cei de la Cotton Pub.

Ultima oră

Comentariul meu