deseară sibiul e în flăcări - prima zi de fits e "infernală"

A 25-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu a început. Spectacolele de stradă și evenimentul de deschidere din Piața Mare sunt cu siguranță cele mai căutate de public.

Așa că la ora 17 trebuie să fiți pe Nicolae Bălcescu, pentru că începe un spectacol de muzică și dans al trupei ”La montesina” din Italia. Nu e nicio problemă dacă îl ratați, pentru că dansatorii revin la ora 19.
După terminarea spectacolului rămâneți în zonă, pentru că de la 17:45 vine o trupă ce cântă la cimpoaie și tobe, despre India. Spectacolul se reia de la ora 19:45.

La ora 18:15 un alt spectacol de stradă vă cheamă tot pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. ”La Sibiu…ca-n Tenerife” vă invită la dans și la muzică antrenantă.

deseară sibiul e în flăcări - prima zi de fits e "infernală"

Nou deschisa Piață Habermann este gazda unui spectacol de circ ce va începe la ora 19. „Aproape de perfecțiune” este un one-man show cu jonglerii atipice, care trezește sentimente puternice. Alte două specatcole de circ vor începe tot aici la ora 20 și 21.

Garnizoana Sibiu face și ea parte din programul primei zile de FITS. De la ora 21:15, timp de 40 de minute, va cânta muzică militară pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

Și am lăsat ce e mai bun la final, pentru că Piața Mare, Parcul Cetății și Parcul Astra vor lua foc deodată, la ora 21:30. ”Pasiunea focului” este spectacolul de deschidere cu care vine anul acesta la Sibiu compania franceză Carabosse. Spectacolul va dura aproape trei ore, așa că veți fi acolo și pentru focurile de artificii de la 23:45.

Ultima oră

Comentariul meu