tineri condamnați pentru trafic de droguri, reținuți la sibiu - vor fi duși la închisoare

Ioan Cosmin Alecușan și Dumitru Hila sunt doi tineri de 29 și 31 de ani care au fost prinși de polițiști. Cei doi au fost deja condamnați fiecare la o pedeapsă de 3 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic internațional de droguri de risc.

Cei doi au făcut parte dintr-un dosar celebru în care mai mulți tineri au fost arestați de DIICOT Brașov în 30 noiembrie 2016. În locuințele celor doi și a altor trei brașoveni au fost găsite la acel moment 5 kilograme de cannabis.

VEDEȚI AICI DETALII DESPRE ACEST DOSAR ȘI SENTINȚELE APLICATE

tineri condamnați pentru trafic de droguri, reținuți la sibiu - vor fi duși la închisoare tineri condamnați pentru trafic de droguri, reținuți la sibiu - vor fi duși la închisoare

„În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie, membrii grupului infracţional au introdus pe teritoriul României, din Spania, cantitatea totală de 11 kg cannabis si rezină de cannabis, prin intemediul unei firme de coletărie, ulterior drogurile fiind comercializate pe raza judeţelor Sibiu, Braşov şi Bacău. În cauză au fost efectuate 27 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Braşov, Sibiu şi Bacău, ocazie cu care au fost ridicate aproximativ 5 kilograme de cannabis şi 19 grame de cocaină”, au informat, la vremea respectivă, procurorii DIICOT.

Ultima oră

Comentariul meu