Șoferi băuți la volan în Sibiu - Poliția prinde din ce în ce mai mulți
FOTO: arhivă

În ciuda eforturilor polițiștilor de la rutieră șoferii nu înțeleg că atunci când se urcă băuți la volan pun în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic, dar și a lor. Așa că șofează în continuare după ce au consumat alcool. Pe unii dintre ei polițiștii i-au prins și le-au întocmit dosar penal.

Astfel la data de 6 iunie a.c., în jurul orei 15,45, în municipiul Mediaș, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe Șoseaua Sibiului de către un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Valea Viilor.
La testarea alcoolscopică a șoferului, rezultatul a fost de peste 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel încât, pe numele celui aflat la volan, s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspecctul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 6 iunie a.c., în jurul orei 20,00, în localitatea Avrig, polițiștii au depistat un alt conducător auto aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un localnic în vârstă de 44 de ani, al cărui rezultat la testarea alcoolscopică a fost de peste 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 6 iunie a.c., în jurul orei 20,45, în localitatea Daia, a fost depistat un localnic în vârstă de 45 de ani, aflat la volanul autoturismului după ce a consumat alcool. Rezultatul testării a fost de peste 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că și pe numele acestui șofer s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu