se redeschide ”mă gândesc la ea - non stop”. va fi un loc de suflet al sibiului

”Mă gândesc la ea – non stop” sunt cuvintele cele mai pozate din Sibiu. Ele au fost scrise pe fațada unei locații de pe strada Tribunei. Ani de-a rândul locul de la numărul 13 a fost neutilizat, dar a căpătat notorietate după ce un artist plastic bucureștean l-a ”însemnat”. Acum se transformă într-o locație rafinată, dar care se dorește a rămâne la fel. Acolo se deschide un magazin cu produse hand-made, toate de producție românească.

A fost să fie al ei
Simona Nechifor este o sibiancă get beget. Ba mai mult, s-a născut și a copilărit pe strada Tribunei. De casa cu numărul 13 își amintește cu plăcere. ”Acolo a fost o marochinărie, apoi ceva legat de timbre, dar după Revoluție a fost lăsat în paragină, nu a mai funcționat nimic acolo. Și de când mă știu mi-a plăcut locul acela, mi-am dorit să fie al meu”, își amintește Simona.
Așa că în urmă cu doi ani, când s-a scos la licitație de către Urbana Simona a pregătit dosarul, dar a ajuns prea târziu la procedura de licitație. ”Atunci îl luase cineva și dorea să facă o bijuterie. Dar apoi a renunțat brusc. Anul trecut când s-a reluat licitația am participat și l-am luat eu. De asta spun că locul acela poate a fost să fie al meu. Mi l-am dorit foarte, foarte mult”, spune Simona.

se redeschide ”mă gândesc la ea - non stop”. va fi un loc de suflet al sibiului
FOTO – Dragos Voicu Photography

Un loc special
Și pentru că este cumva legată de acel loc, iar acum este al ei, Simona s-a gândit să deschidă un mic magazin, dar unul special. ”Pentru că e celebru pentru inscripția de pe fațadă, m-am gândit să fac un loc pentru EA. Adică un magazin cu lucrușoare hand made, cu obiecte de decor mai speciale, care se diferențiază. Toți producătorii cu care lucrez sunt români, pentru că îmi doresc să ajut și eu puțin la promovarea lor”, spune Simona.Și chiar dacă locația se află la numărul 13, numărul este cu noroc pentru Simona. Și vrea să îl mențină neschimbat. ”Nu voi modifica nimic nici la fațadă, nici la tâmplărie. Am lăsat totul exact așa cum era, pentru că acesta este farmecul locului și nu vreau să intervin în niciun fel”, spune proprietara.se redeschide ”mă gândesc la ea - non stop”. va fi un loc de suflet al sibiului

Marea deschidere pe 8 iunie
Inaugurarea magazinului va avea loc vineri, 8 iunie de la ora 16. Evenimentul coincide cu prima zi a Festivalului Internațional de Teatru, așa că cei care vor trece pe acolo vor avea o surpriză. Nu vă spunem mai mult, curiozitatea vă va îndemna să mergeți vineri acolo. Veți pleca cu siguranță cu un obiect deosebit, sar vă veți bucura și de noul loc special al Sibiului.

Ultima oră

Comentariul meu