copii prinși la furat în sibiu - cei doi erau băuți
FOTO: arhivă

La data de 6 iunie, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Investigații Criminale au desfășurat acțiuni de depistare a persoanelor implicate în fapte cu caracter antisocial și a bunurilor provenite din astfel de fapte.

Cu această ocazie, în jurul orei 23,30, în zona Gării CFR, au fost identificați și prinși trei tineri cu vârsta cuprinsă între 14 și 16, sibieni, asupra cărora a fost găsit un telefon mobil despre care se bănuiește că i-ar fi fost sustras unei persoane aflate în stare de ebrietate, în cursul serii.
De asemenea, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, înainte de sustragerea telefonului, cei trei sibieni ar fi pătruns într-un autoturism parcat pe Calea Dumbrăvii, fără a sustrage bunuri.
În cauză, s-a întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Ultima oră

Comentariul meu