avocatul sibian nicolae ucă în mașina implicată în accidentul mortal de pe dn1
FOTO - INFO TRAFIC JUD. BRASOV

Nicolae Ucă se afla in Mercedes-ul care s-a tamponat frontal cu un alt autoturism pe 31 mai de pe DN1, între Dridif și Beclean în județul Brașov. Ucă a fost rănit și este internat în spital.

UPDATE – Reacția lui Ucă
Faptul că avocatul sibian a scăpat cu viață, spune el, se datorează și mașinii în care se afla. Avocatul spune că și-a văzut moartea cu ochii, așa că se consideră un norocos. Vedeți AICI declarația lui UCĂ.
CITIȚI ȘI: Avocatul Ucă după accidentul grav de pe DN1- ”Am mai scăpat o dată. Dumnezeu mă iubește”

ȘTIREA INIȚIALĂ
Celebrul avocat se afla în Mercedesul înmatriculat în județul Sibiu, care s-a tamponat frontal cu o altă mașină din județul Brașov. Deşi în primă fază s-a crezut că şoferul decedat circula regulamentar, după cum au transmis cei de la IPJ Braşov, acest lucru este contrazis de o filmare surprinsă de o cameră de bord, montată chiar pe maşina care a fost depăşită de unul din autovehiculele implicate în accident. Din imagini se poate observa cum autovehiculul in care se afla Ucă depăşeşte pe linie continuă maşina pe al cărei bord se afla camera video. Revenind pe banda lui, după câteva secunde în faţa mașinii Mercedes in care se afla Ucă, apare o maşina înmatriculată în Braşov.
VEDEȚI AICI VIDEO ȘI FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI
’’Colegii au efectuat măsurători la locul producerii accidentului, au fost audiaţi martori şi s-au ridicat imagini de pe o cameră video montată pe un autoturism în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor producerii accidentului“, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Brasov, Gabriela Dinu.

Ultima oră

Comentariul meu