primăria sibiu a semnat contractul pentru modernizarea străzii dorobanților

Primarul Astrid Fodor a semnat contractul pentru modernizarea străzii Dorobanților, situată în cartierul Gușterița, în zona Gării.

În urma unei proceduri de achiziție, contractul a fost semnat cu asocierea SC Nord Construct SRL & SC Terra Building SRL & SC Aspire Design. Acesta prevedere realizarea proiectului tehnic în termen de 45 de zile de la semnarea contractului. După predarea proiectului și obținerea tuturor avizelor, constructorul are la dispoziție patru luni pentru a realiza lucrările pe strada care măsoară 1,3 km și pe trei alei adiacente acesteia.
Rețelele de apă și canalizare de pe această stradă sunt în prezent în curs de modernizare de către operatorul SC Apă Canal SA.
În contractul încheiat de Primăria Sibiu este prevăzută amenajarea corespunzătoare a carosabilului și a trotuarelor, precum și modernizarea sistemului de iluminat public prin montarea a 49 de stâlpi de iluminat și a unor noi corpuri de iluminat cu LED. Va fi instalată și tubulatura subterană pentru coborârea ulterioară a cablurilor suspendate. De asemenea, canalizarea pluvială va fi eficientizată pentru o mai bună scurgere a apelor de ploaie.
Valoarea contractului de lucrări este de 3,4 milioane de lei.

Ultima oră

Comentariul meu