magazinul în care găsești toate accesoriile de care ai nevoie - transportul e gratuit în sibiu

Magazine on-line de unde se pot cumpăra telefoane, laptopuri, jocuri video sau console sunt foarte multe. Dar după ce vă cumpărați piesele de bază, de cele mai multe ori aveți nevoie de accesorii. Ba o folie de protecție, ba un cablu, ba un joystick, ba o husă sau o geantă. Pentru așa ceva există magline.ro. Aici găsiți absolut tot ce aveți nevoie în materie de accesorii. Absolut orice.

Mii de produse
Magline.ro este un site specializat pe accesorii și gadget-uri. Aici se vând peste 3.000 de produse, așa că este imposibil să nu găsiți ceea ce aveți nevoie. Puteți cumpăra folii de protecție pentru telefoane, huse, genți pentru laptop-uri și totodată puteți alege din cea mai largă gamă de cabluri HDMI. Toată familia ar putea avea la mână smartwatch-uri cumpărate de aici, ochelari de soare sau ar putea rememora momentele frumoase ale vieții pe o ramă foto digitală.
Împătimiții de jocuri video vor găsi pe magline.ro absolut tot ceea ce au nevoie, pentru că aici se vinde cea mai variată gamă de gaming din România, de la coolere la joystick-uri.
Dacă însă nu sunteți experți în domeniul tehnic și nu știți ce produse trebuie să alegeți, din nou, nu e nicio problemă. Există un număr de telefon la care veți primi ajutor sau un chat unde va răspunde imediat cineva și vă va îndruma către cea mai bună alegere.
magazinul în care găsești toate accesoriile de care ai nevoie - transportul e gratuit în sibiu

Plată în rate, promoții și transport gratuit
Și pentru ca oferta magline.ro să fie și mai bună, sibienii care comandă în valoare mai mare de 59 de lei beneficiază de transport gratuit.
Site-ul trebuie vizitat des și asta pentru că promoțiile sunt actualizate lunar, iar unele prețuri sunt reduse și cu 97%. Dacă veți face cumpărături mari și nu vreți să dați toți banii o dată, se poate rezolva și asta, având posibilitatea de a achita în rate, cu cardul de cumpărături, iar plata cu cardul este securizată.magazinul în care găsești toate accesoriile de care ai nevoie - transportul e gratuit în sibiu

Pliante-voucher
Dacă în perioada următoare veți primi pe stradă sau în poștă un pliant de la magline.ro, nu îl aruncați. Acolo veți găsi un voucher în valoare de 25 de lei pe care îl veți putea folosi pentru cumpărăturile de pe site.

”Cu acest magazin on-line mi-am propus să vin către clienții care au nevoie de accesorii pentru gadget-uri. Magazinele care vând așa ceva au și accesorii, dar într-o gamă destul de limitată. Așa că am considerat că un magazin specializat pe accesorii e bine-venit. Și se pare că așa este, pentru că a crescut enorm consumul, vânzarea de gadget-uri și implicit de accesorii. Pentru asta dorim să venim în întâmpinarea clienților și să le oferim promoții cât mai bune și surprize care să îi ajute să cumpere mai ușor ceea ce au nevoie”, spune Fabian Kraus, proprietarul magline.ro. Mai multe detalii găsiți pe www.magline.ro.

Ultima oră

Comentariul meu